prvake je napisal/-a:Imam Seat ibizo in me zanima sledeče.....ko prižgem dolge luči se kratke ugasnejo!zdj pa me zanima če se da kak prevazat,da ko bi vklopil dolge da bi svetile obojne.Baje z nekim mostičkom??kako pa to naredim??
LP
prvake je napisal/-a:Imam Seat ibizo in me zanima sledeče.....ko prižgem dolge luči se kratke ugasnejo!zdj pa me zanima če se da kak prevazat,da ko bi vklopil dolge da bi svetile obojne.Baje z nekim mostičkom??kako pa to naredim??
LP
ejsim je napisal/-a:Pri večini vozil s H7+H1 žarnicami, res gorita obe, pri nekaterih pa vendarle ne.. Če se ne motim, je kratka pri Lagunah (letnik pred 2000) vedno ugasnila, ko si dal dolge. Ne vem če je tako tudi z novimi.
kamal je napisal/-a:ejsim je napisal/-a:Pri večini vozil s H7+H1 žarnicami, res gorita obe, pri nekaterih pa vendarle ne.. Če se ne motim, je kratka pri Lagunah (letnik pred 2000) vedno ugasnila, ko si dal dolge. Ne vem če je tako tudi z novimi.
Pri Laguni 1, ki ima H7 sta ločeni žarnici za dolge in kratke. Gorita/jo obe oz. vse tri (pozicijska) in se ne prekljaplja. To je značilno za H4, kjer imaš skupaj.
xalfist je napisal/-a:prvake je napisal/-a:Imam Seat ibizo in me zanima sledeče.....ko prižgem dolge luči se kratke ugasnejo!zdj pa me zanima če se da kak prevazat,da ko bi vklopil dolge da bi svetile obojne.Baje z nekim mostičkom??kako pa to naredim??
LP
Kje pa si ti videl, da bi goreli dolga in kratka hkrati? Jaz do sedaj še nisem vozil takega avta.
supermico je napisal/-a:Saj oba mislita isto![]()
H1 in H7 so enonitne žarnice in so ponavadi v ločenih parabolah. Ponavadi svetita hkrati kratka in dolga.
~toMmy~ je napisal/-a:xalfist je napisal/-a:prvake je napisal/-a:Imam Seat ibizo in me zanima sledeče.....ko prižgem dolge luči se kratke ugasnejo!zdj pa me zanima če se da kak prevazat,da ko bi vklopil dolge da bi svetile obojne.Baje z nekim mostičkom??kako pa to naredim??
LP
Kje pa si ti videl, da bi goreli dolga in kratka hkrati? Jaz do sedaj še nisem vozil takega avta.
Resno? Meni je pa ravno to, da svetita obe, normalno, ker sem vajen 2x H7.
LP
Po forumu brska: Fan, Google Adsense [Bot] in 6 gostov