Včeraj sem med spustom z Rogle ( uživancija na snegu wiiii

Motor je 1.8 tdci, avto pa focus letnik 2008.
Hvala za kakšne nasvete.
jure5j je napisal/-a:Na Rogli je bilo včeraj - zato je čisto normalno da se je motor ohladil ker vem da se nisi mogel hitro peljati posledično motor ni bil ogret
TrijoAdijo je napisal/-a:In kakšno je bilo razmerje med hitrostjo avta in obrati motorja?In za koliko je cager padel iz sredine?
TrijoAdijo je napisal/-a:Predn ratam pameten, kot da se pojedu celo kanto brihtola, naredi tak:
Zdej, ko je hladno, ga ogrej na delovno temperaturo (cager na sredini). Potem pa umiri vožnjo, vzami tempo cca. 70km/h v peti prestavi in po možnosti čimdaljšo ravnico. Potem poročaj.![]()
p.s.: Kulk si ga pa žgal, da se je temepratura dvignila tako visoko?
Patrik_A3 je napisal/-a:termostat vrjetno. mi delalo na beli laguni isto. naprimer ko se je segrel motor na 90 je po 1 do 2 min na mestu izgubil temperaturo pa je skočo kazalec na četrt. pod četrt pa ne. kriv je bil termostat.
a4 je napisal/-a:ko se spuščaš in "bremzaš z motorjem" temperatura takoj pade
speedfreak je napisal/-a:Kolk sm ga žgal? nič posebnega, mal sem lovil mihaniga s sedmico pa perotaRS s superbom.....sam sm ga žgal tud več že, pa ni nč mrdala temperatura.
matayus je napisal/-a: Če vozim umirjeno po avtocesti se še mi po 30km ne ogreje na 90 stopinj. Vozim pa vectro dti.
Tak, da ne vem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov