Nasveti in napotki ter povpraševanja...

betmen113
Nov uporabnik

Clio

Napisal/-a betmen113 Ne okt 09, 2011 5:33 pm

Pozdravljeni včeraj ko sem sem iz kranja vozil na študij v Ljubljano mo je na cliu začela svetiti lučka za bencin kjub temu da sem imel še na analognem števcu več kot 1 črtico ponavadi pa začne lučka goreti ko je na analognem skoraj pri ničli. Opazil sem tudi da na digitalnem števcu ne pokaže koliko km lahko še prevozim do praznega tanka kar mi je prej vedno pokaže samo pikice nekaj dni prej pa so nam mojem cliu nehali delati brisalci ko sem se vozil so nekaj časa delali nato pa so se mi ustavili na sredi šipe in se niso spustili šele po nekaj minutah so se spustili dol in niso hoteli več delati kot največji absurd pa je da so naslednji dan delali spet normalno, to pa še ni vse danes sem mi avto nekaj časa ni vžal kot da ni kontakta nato sem dolil malo bencina in ko sem še nekajkrat poskušal je nato le štartal serviser je rekel pred nekaj časa da bo potrebno popravilo alternatorja pa me zanima če je sploh možna povezava alternatorja z katero od mojih težav in še to gori mi kontrolna lučka izpušnik plinovi,in še če kdo pozna kakšen ugoden servis v oklici Kranja ali Ljubljane. Že v naprej se vam lepo zahvaljujem za odgovore

Lp. Martin

Uporabniški avatar
Fan
Konstruktiven svetovalec

Kraj: Ljubljana

Re: Clio

Napisal/-a Fan Ne okt 09, 2011 5:38 pm

Pozdravljeni

Sedaj ne vem kateri letnik je vaše vozilo..................lahko pa okvara alternatorja ( tester to lepo pokaže ) zmoti delovanje elektronike ali ostalih električnih komponent.
Sedaj ali je točno ta okvara pri vas....................ne vem

lep pozdrav
Vse je lepo, če vidijo prave oči.

betmen113
Nov uporabnik

Napisal/-a betmen113 Ne okt 09, 2011 5:41 pm

Clio je letnik 2002 80000 km samo menim da je bil prevrten ali menjan števec kar mi je že serviser rekel da so kilometri malo nerealni...

Uporabniški avatar
zlica22
Poznavalec foruma

Kraj: Šk. L.

Napisal/-a zlica22 Ne okt 09, 2011 8:41 pm

Možno je, da je za te probleme kriv alternator. Pomerite vrednosti alternatorja, oz. priklop na tester.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Mojca558 in 12 gostov