abbe je napisal/-a:mislm da ma Patrijo
mdivjak14 je napisal/-a:ECU je bil po priklopu resetiran oz. so bile napake izbrisane. odklopil pa sem ga zato, ker sem nekje zasledil, da lahko po domače stestiraš LMM, tako kot sem napisal. Avto pa je leon, l 02, 150 konjev. top sport.abbe je napisal/-a:mislm da ma Patrijo
Ja Abbe, ampak ta patria je 4x4. ti nategne babo, sestro, mamo pa še kolegico.
zlica22 je napisal/-a:mdivjak14 je napisal/-a:ECU je bil po priklopu resetiran oz. so bile napake izbrisane. odklopil pa sem ga zato, ker sem nekje zasledil, da lahko po domače stestiraš LMM, tako kot sem napisal. Avto pa je leon, l 02, 150 konjev. top sport.abbe je napisal/-a:mislm da ma Patrijo
Vidim, da te starši niso učili kulturnega obnašanja....
mdivjak14 je napisal/-a:zlica22 je napisal/-a:mdivjak14 je napisal/-a:ECU je bil po priklopu resetiran oz. so bile napake izbrisane. odklopil pa sem ga zato, ker sem nekje zasledil, da lahko po domače stestiraš LMM, tako kot sem napisal. Avto pa je leon, l 02, 150 konjev. top sport.abbe je napisal/-a:mislm da ma Patrijo
Vidim, da te starši niso učili kulturnega obnašanja....
Če so njega učili takšne odgovore na določena vprašanja, potem so mene takšnega obnašanja. Sicer pa si ti tud odveč v tej moji temi. Sploh nisi niti smiselne črke napisal v zvezi z mojo tematiko.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov