Napisal/-a xalfist Po okt 17, 2011 4:18 pm
Imam problem na kiji sephiji/shumi 2001, da mi ne delujejo pozicijske luči, zadnje luči in osvetlitev v notranjosti avta. Avto ima dnevne luči torej prižgale so se kratle luči, pozicijske luči, zadnje luči in osvetlitev armaturke, se pravi jih nisem rabil prižigat , edino za ponoči da so delovale dolge sem jih mogel prižgat in z tem se je tudi osvetlitev na uri zatemnila.. Pred kratim pa se mi je pojavlo, da so se začele kot dnevne prižigat samo kratkke luči. Zadnje, pozicijske in pa osvetlitev v armaturki pa ni delovala v dnevnem načinu. Da se je prižgala osvetlitev armaturke, zadnje luči in pa sprednje pozicijske pa sem mogel prižgati ročno luči.
Danes pa ni delovalo skoraj nič. Sedaj pa mi delujejo samo sprednje dolge in kratke ko jih prižgem ročno. Pozicijske, zadnje in pa osvetlitev v armaturki pa mi ne deluje. Pregledal sem vse varovalke in so vse ok, sumim pa rele ki ureja dnevni način od prižganih( takšna črna škatlica), da tam nekaj ne deluje več?
Je možno da je ta črna škatlica oz rele hin? Ker ko vklopim in izklopim se v tej škatlici sliši klik- klik, tako da je zagotovo to nek reke za luči.
Alfa romeo 147