Grega_ je napisal/-a:Ne da se mu z njo ukvarjat....
zx14 je napisal/-a:Meni se je doslej že dvakrat zgodilo, da mi je mehanik pozabil orodje v motornem prostoru.
BBoss je napisal/-a:K smo glih pri cvetkah. Pri prejšnjem avtu so se rahlo začeli zvijati diski in je treslo pri zaviranju pa mi serviser reče, da naj ne vozim več po lužah. Pa sem mu čisto resignirano odgovoril "zmenjeno, samo povejte mi kje ima avto hovercraft gumb" . Vrnil mi je tak pogled
nebivedu je napisal/-a:Mah ja, take in drugačne zgodbice.
Ena iz tehničnih pregledov. Pridem na tehnične preglede in možakar prevzame avto in začne s pregledom. Ko je prišel do nožne zavore in te obdelal, je šel na ročno zavoro. Seveda takoj opazka, da ročna pa ne dela.
Seveda mu je bilo potrebno razložit da meri na napačnem paru koles, ker je bila ročna na prednja kolesa in ne na zadnja.
BBoss je napisal/-a:K smo glih pri cvetkah. Pri prejšnjem avtu so se rahlo začeli zvijati diski in je treslo pri zaviranju pa mi serviser reče, da naj ne vozim več po lužah. Pa sem mu čisto resignirano odgovoril "zmenjeno, samo povejte mi kje ima avto hovercraft gumb" . Vrnil mi je tak pogled
DJ-DUST je napisal/-a:Večina Citroenov, hidravličarjev...
Prvi konec se samo dvigne, medtem ko se zadnji dviguje, se kolesa malenkost zavrtijo...
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 20 gostov