zgagaxxl je napisal/-a:Tovarniška toleranca za porabo olja bi naj bila 1l/1000km.
Tomas666 je napisal/-a:Jst od kar mam Octavio, mi je po 10.000 prevoženih kilometrih po servisu zagorela lučka za olje in sem samo dolil olje,ki je bil malček pod minimum. Delam napako če čakam na opozorilo (lučko),bi moral prej pogledat in dolit??
LP!
peroRS je napisal/-a:Tomas666 je napisal/-a:Jst od kar mam Octavio, mi je po 10.000 prevoženih kilometrih po servisu zagorela lučka za olje in sem samo dolil olje,ki je bil malček pod minimum. Delam napako če čakam na opozorilo (lučko),bi moral prej pogledat in dolit??
LP!
Načeloma bi moral redno kontrolirati (recimo na nekaj tisoč kilometrov) in po potrebi doliti olje. Ni treba čakat na rumeno lučko. Tako tudi v navodilih piše.
stenlyt je napisal/-a:zgagaxxl je napisal/-a:Tovarniška toleranca za porabo olja bi naj bila 1l/1000km.
Tale je mal huda. Verjetno si misls 1L olja na 10.000 prevoženih kilometrov.
uros11 je napisal/-a:kaj pa daješ v 1.9 507 olje? Ni čudno, da ga spije takoj. Tako kot moj passat, če mu ne daš Aral 431. Ga spije kot juice.
lancia hf je napisal/-a:Vidim da bom mogu kar na italianih ostat, čene še za olje nebom zaslužil. Za moje pojme je to res pre velika poraba ojla, saj je tako porabo imel vpisano samo Fiat Tipo 2.0 16V, ki je pa razumljivo za motor, ki je bil razvit 20 let nazaj, ne pa današnji.
Kmalu se bo začelo gledati koliko je avto šparoven z oljem ne pa z gorivom
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov