No pa da še jaz nekaj povprašam

. Imam montirane športne vzmeti, in seveda narejeno optiko, in kolikor zgleda po sezoni, je bila dobro nastavljena, glede na to da je bila obraba gum enakomerna. Sedaj pa bom montiral gewinde, in logično bom spet sevede naredil optiko. No kaj me pa sedaj zanima, v primeru da si bom nekaj časa po montaži gewind zaželel kaj nižji avto, recimo za 1cm, ali pa če bi mi morda hodil 1cm prenizek, se optika toliko spremeni da jo je potrebno ponovno opraviti? Po mojem niti ni to tako velika razlika. Seveda če gledam na to, da sem pri prvi menjavi vzmeti naredil optiko, in vsaj po mojem ni bila nastavljena dobro glede na to da je avto bil ca. 35mm nižji, ampak kar po parametrih proizvajalca avta (optika pa bila narejena na uradnem servisu), sklepam da je bila slaba glede na to da je lizalo gume.
Sm kot prvo pa morem ugotovit, zakaj in kje mi zadnjo levo gumo liže po obeh stranskih robovih (ne po naležni površini roba gume), za zunanji rob sicer vem da jo je pobiral rob odbijača na spoju pri blatniku, ampak ne gre mi pa v glavo, glede na to da je gumo pobiralo tudi malo po notranjem robu. Glede na to da je gumo pobiralo po zunanjem robu bi lahko bilo to posledično od distančnikov, samo če jih dam dol, potem mi lahko gumo po notranji strani začne še bolj pobirat

. Ko bom imel kolesa spet dol, si morem dober pogledat kaj bi lahko bil vzrok drgnenja oz. kje spljoh drgne po notranji strani

.