joztom je napisal/-a:Ležaji so zastonj, je pa treba prenoviti celotni sklop, preveriti diode, če ni kakšno razneslo od šestih in pregledati stanje drsne površine na kolektorju. Obnova je cenena, bolje pa jo prepusti kakšnemu majstru, recimo Kogovšek je zakon.
joztom je napisal/-a:Ležaji so zastonj, je pa treba prenoviti celotni sklop, preveriti diode, če ni kakšno razneslo od šestih in pregledati stanje drsne površine na kolektorju. Obnova je cenena, bolje pa jo prepusti kakšnemu majstru, recimo Kogovšek je zakon.
zlica22 je napisal/-a:Če nočeš veliko vlagat v avto predvidevam, da ga neboš več dolgo vozil. Potemtakem se najbolj splača vzet rabljen alternator, ki bo cenejši kot popravilo. Je pa seveda pri tej možnosti tudi nekaj tveganja...
jason19 je napisal/-a:...Zanima me cena ležaja na altenatorju?...
esem je napisal/-a:jason19 je napisal/-a:...Zanima me cena ležaja na altenatorju?...
Reče se alteRnator. Dajte bit bolj natančni, vsaj za bistven del posta. Ko bo kdo iskal zaradi podobnega problema, ne bi našel te teme zaradi malomarnega odnosa do materinega jezika.
Sem popravil...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov