Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Saso24
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Centralno zaklepanje audi a4

Napisal/-a Saso24 To dec 06, 2011 11:30 am

Pozdravljeni,

imam sledeč problem. Sem lastnik audija a4 letnik 1995. 1.6. Ne dela mi centralno zaklepanje, ne morem ga odklenit ne z daljincem in ne s ključem, ne na voznikovih vratih ne na prtljažniku. Baterijo v daljincu sem zamenjal. Ko na daljincu pritisnem gumb za odpiranje se v prtljažnem prostoru slisi rahel pok.
Kakšen nasvet?

Hvala in LP

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Re: Centralno zaklepanje audi a4

Napisal/-a sašo5 To dec 06, 2011 4:23 pm

Saso24 je napisal/-a:Pozdravljeni,

imam sledeč problem. Sem lastnik audija a4 letnik 1995. 1.6. Ne dela mi centralno zaklepanje, ne morem ga odklenit ne z daljincem in ne s ključem, ne na voznikovih vratih ne na prtljažniku. Baterijo v daljincu sem zamenjal. Ko na daljincu pritisnem gumb za odpiranje se v prtljažnem prostoru slisi rahel pok.
Kakšen nasvet?

Hvala in LP

desno v prtljažniku gledano v smeri avta snameš tapeto dol in prideš do vakumske črpalke, ki uravnava centralno zaklepanje. Verjetno je kaka cevkica preperela in vleče "falš" zrak, če ne, bo potrebno menjat celo enoto....

Saso24
Nov uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Saso24 To dec 06, 2011 5:13 pm

Ja sam fora je v temu da ne morem prit v prtljažnik :). Ne vem zakaj ma ključavnico zadej na prtljažniku ce se tud odpret ne da. Ne zdej k ne dela centralno pa ne prej k je delal :)

Uporabniški avatar
Destiny
Nov uporabnik

Kraj: Bistrica ob Dravi

Napisal/-a Destiny Sr dec 07, 2011 1:47 pm

S ključem bi se moral prtljažnik odpret, seveda če je ključavnica ok.. Drugače pa probaj lajstno na vratih, pri oknu dol potegnit, pa poglej z kako lučko not, poišči jeklenico (zajlo) ki odpira vrata in si probaj z neke trde žice nek pripomoček nardit, da jo lahko zajameš in potegneš. Seveda če ima tak način odpiranja, pri mojem (letnik 2002) je šlo, ko se mi je podobna stvar nardila (s tem da se je alarm sprožil).. :DDD
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: mnmn in 9 gostov