SIMY001 je napisal/-a:Če avto vžiga in so vse cele ni potrebe po menjavanju in delanju nepotrebnega stroška,ko pa ena crkne je pa treba istočasno menjati vse .
TrijoAdijo je napisal/-a:Beru! (če hočeš imet mir).
lisko je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Beru! (če hočeš imet mir).
Bolše izkušnje (osebno) imam z bosch.
RS84 je napisal/-a:Avta ne mislim imeti več dolgo pa bi zato dal kaj cenejšega. Bo pa drug tudi tdci.
Sedaj so notri beru (ker sem prej jo odvil ven eno da sem videl kako gre vendar je lepo šla ven tudi druge sem probo odtegnit pa je šlo ok), ker avto ima realnih 110km star je pa 9 let. Je pa res da je vožen bolj pa kratke relacije oz. več prek+mikov dosti vžigov. Koliko pa ponavadi zdržijo grele svečke.
lisko je napisal/-a:
No in kaj se dogaja....Boscheva svečka začne žaret točno na konici kjer je največji prenos toplote v cilinder (tko samo špic ven gleda) in se potem ogreva po steblu....berujeva pa začne gret/žaret malo nad konico in potem po parih sekundah zažari konica...
TrijoAdijo je napisal/-a:lisko je napisal/-a:
No in kaj se dogaja....Boscheva svečka začne žaret točno na konici kjer je največji prenos toplote v cilinder (tko samo špic ven gleda) in se potem ogreva po steblu....berujeva pa začne gret/žaret malo nad konico in potem po parih sekundah zažari konica...
V bistvu vse žarilne začnejo žaret na špici, ko so nove. Tiste zmahane pa kak katera in kak kje pa če sploh
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov