Nasveti in napotki ter povpraševanja...

DragonXP
Nov uporabnik

Kraj: Goriška Brda

Seat Ibiza (2005) stikalo za luči

Napisal/-a DragonXP Sr dec 07, 2011 2:52 pm

Pozdravljeni!

Malo sem prebrskal forum pa nisem nič našel glede mojega problema... Namreč na mojem vozilu Seat Ibiza 1.4 16v letnik 2005 imam že en lep čas en problem s stikalom za luči. Namreč na njemu mi polovica osvetlitve utripa oz se ugasne pa cez cas spet prižge... prvo sem mislu, da je mogoče kaj narobe z ledico ki osvetljuje tisti del... vendar po tolkem času bi že mogla crknt pa ono kar še utripa veselo naprej :D ... Pač sem si mislil ok pa utripaj... dokler vse deluje pravilno...

Sedaj pa kak mesec opažam, da mi je začela utripati tudi sprednja desna luč točneje samo ko imam kratke luči prižgane se mi to pojavlja, dolge delajo normalno. Zamenjal sem žarnico vendar z eno, ki je bila prej že rabljena vendar še delujoča... zadeva je delala par dni potem pa spet začela utripat... Sedaj sem zamenjal obe sprednji žarnici z novimi, tako, da bom videl če je bil problem samo v žarnici... Vseeno to sem omenil ker bi lahko bila zadeva povezana s stikalom?

Zanima me a žarnica ko je slaba začne utripat oz delat/nedelat... pa malo tko žmigat... ? :D A ne kar crkne in ne dela pač več... ?

Ker me malo skrbi, da ni kje slučajno kaka masa v vezju preslaba... pa da potem dela probleme... kaj mislite vi?

Najlepša vam hvala za vsako pomoč! Pa lep dan še naprej vsem forumašem...

Lp
The Dark Emperor

Uporabniški avatar
zlica22
Poznavalec foruma

Kraj: Šk. L.

Re: Seat Ibiza (2005) stikalo za luči

Napisal/-a zlica22 Če dec 08, 2011 6:58 pm

Za začetek preglej stike z maso...
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: mnmn in 9 gostov