Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
marko21
Novinec

webasto, kako sploh deluje ?

Napisal/-a marko21 Če dec 08, 2011 1:58 am

Pozdravljeni!

Imam Mercedes-Benz e200 (w210), kateri ima vgrajen webasto. Po pravici povedano, več kot 4 leta (kar sem lastnik) nisem vedel da imam v avtomobilo webasto, do pred kratkim, ko sem opazil, da mi pri pepelniku manka gumb. Ta gumb je bil vsa leta odlomljen in je bil v notranjosti armaturne plošče (spodaj vam prilagam sliko tega gumba(slaba kvaliteta slike)).

Gumb sem danes namestil v luknjo in ob vklopu se lučka off ugasne, vendar se ne zgodi nič.. avto sem pustil prižganega več ko 5 min, vendar iz rež še vedno ni pihal topel zrak. Zanima me kako ta stvar deluje in ali bi moral imeti kakšen dalinec ? Ob vklopu se tudi ne sliši ničesar, da bi stvar začela delovati... Res nevem ali je čisto fuč ali ga neznam uporabljati ....

Prosim za kakšen nasvet...

Slika

blazkom
Stalni uporabnik

Re: webasto, kako sploh deluje ?

Napisal/-a blazkom Če dec 08, 2011 3:17 am

če se ne motim webasto deluje, ko je avto mrzel in ugasnjen. obstaja več vrjant kako se ga prižge, eni imajo timer ki ja naštimaš kdaj naj se prižge, drugi imajo dalinca, obstaja pa še po gsmu, sam ta vretn ni. nej bi pa kuru bencin oz. dizl iz tanka, tm 0.8l na uro.. pa ste 100% da je to za webasto gumb?
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: mnmn in 9 gostov