Imam eno majhno tezavo... stevec za temperaturo mi ne dela... (ob kontaktu ne trzne ) avto deluje normalno se ne zaletava in tudi gretje je uredu... ( termostat ni kriv ) zdej me pa zanima kje bi bila ta napaka? na stevcu samem al je tuki kako tipalo/senzor...
Preverite pravilno delovanje senzorja temperature motorja ( OHM meter ali tester ) v koliko ta deluje pravilno, je lahko napaka na napeljavi ali samem števcu.
Domači OHM meter za take stvari je pa, da kabelček, ki pride na senzoz nasloniš na maso, in če cager skoči na max je senzor zanič, v nasprotnem primeru je kar je fan napisal.
emmm ja no uglavnem sm izklopu tiste dve zici... kontakti zgledajo uredu sm tud probov dat na maso prvo eno zicko potem drugo... brez uspeha... sm pa opazil da se ubistvu cagar premakne od tam k ni crtic na 0...
Se jaz isto sprašujem kako to Čeprav se med vožnjo, ko se olje segreje tudi dvigne za tistih 2-3mm Me pa spomladi čaka, da bom zamenjal celotni kabelj.
Zadnjič spremenil lancia hf, dne Ne dec 18, 2011 12:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
dodajam: clio in elektrika ne gre skupej... da ne govorim kaj sm ze vse zamenu od ventilatorjev ki delajo samo na 3 miljon stikal... res pa je da dobis vse na odpadu za 2eu