tiguan je napisal/-a:Kaj je bil vzrok, da so mogl narest generalno?
tiguan je napisal/-a:Kaj je bil vzrok, da so mogl narest generalno?
čare je napisal/-a:Sam zadnje čase ko mal berem take stvari se sprašujem kam vi vozite svoja vozila rihtat.Delana je bila generalna pa mašina ropota bolj kot pred generalno,nima štandgasa,tam spet drugemu pravijo 600€ za menjavo tesnila na pežoju,tam tretji da 400€ za menjavo zavor in potm jaz izpadem grd ko nekoga vprašam če ga boli ko je bil nategnjen.Ma pelji nazaj tistemu ki je delal generalno in naj rihta,če ne pa javno povej kdo to je da mu biznis upade al pa mu inšpekcijo nakoplji na vrata.Čedalje več je tega nategunstva.
tiguan je napisal/-a:OFF
@lisko
Zapelješ v grabn pa je rešena težava, sej če pogledaš avto.net je za 1500-2000 evrov polno avtov.
tiguan je napisal/-a:OFF
@lisko
Zapelješ v grabn pa je rešena težava, sej če pogledaš avto.net je za 1500-2000 evrov polno avtov.
čare je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:OFF
@lisko
In zato ti zmeraj kupiš sekret od avta.Če bi enkrat mal preračunal koliko si že zmetal za te svoje kante bi imel že zdavnaj nov avto sicer pa sem ti to že povedal.
čare je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:OFF
@lisko
In zato ti zmeraj kupiš sekret od avta.Če bi enkrat mal preračunal koliko si že zmetal za te svoje kante bi imel že zdavnaj nov avto sicer pa sem ti to že povedal.
tiguan je napisal/-a:čare je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:OFF
@lisko
Sem že računal in presenetljivo ugotovil, da sem velik prišparal, če bi kupil nov avto bi do danes izgubil najmanj 8000 evrov, tak pa v 8 letih nisem izgubil niti 2000 evrov oz. če ne štejem popravila pod 1000 evri.
Ponavadi sem avto prodal po 1 letu oz. še prej in dobil 50-100 evrov manj, ali pa celo isto vrednost.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov