lojzek3211 je napisal/-a:Pozdravljeni!
No danes sem se lotil montaže...
Tisti ki ste bili 100% da niso označene luknje na odbijaču naj povem da so!
Priklopil sem lepo na rikverc luč in deluje bp in ne javlja napake:)
Imam pa vprašanje...kaj naj bi park senzorji zaznali tudi robnik?
Sem poskusil postaviti coca cola flašo 1.5L odzadi in je ne zazna potem sem še par cm podložil in je zaznalo....to ni dobro ali je?
Hvala!
ven0m je napisal/-a:lojzek3211 je napisal/-a:Pozdravljeni!
No danes sem se lotil montaže...
Tisti ki ste bili 100% da niso označene luknje na odbijaču naj povem da so!
Priklopil sem lepo na rikverc luč in deluje bp in ne javlja napake:)
Imam pa vprašanje...kaj naj bi park senzorji zaznali tudi robnik?
Sem poskusil postaviti coca cola flašo 1.5L odzadi in je ne zazna potem sem še par cm podložil in je zaznalo....to ni dobro ali je?
Hvala!
Če te je strah, da boš podrl kakšno Cocacola flašo potem res ni dobro![]()
Si probal s kakšnim stebrom, steno, drugim avtom (nekaj kar ni Cocacola flaša ali kaj podobnega, zraven česar načeloma ne parkiraš...)
Drugače pa občutljivost senzorjev je odvisna od proizvajalca, sklepam da so ti aftermarket. Si preveril, če so njihove nazvane montažne mere enake kot te kjer so bile original luknje v odbijaču?
LukL je napisal/-a:pa 100 % audi nima predviden za vrtat lukn!
Skubic je napisal/-a:LukL je napisal/-a:pa 100 % audi nima predviden za vrtat lukn!
Kuga pa zdej?
LukL je napisal/-a:ne bo držalo, ni to predvideno kje so senzorji, ker se kupi odbijač, ki ima posej zvrtane luknje za luknjo pa tudi pritopljen nosilec kamor se original senzor usede.
Skubic je napisal/-a:LukL je napisal/-a:ne bo držalo, ni to predvideno kje so senzorji, ker se kupi odbijač, ki ima posej zvrtane luknje za luknjo pa tudi pritopljen nosilec kamor se original senzor usede.
Ta je pa še boljša
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov