Napisal/-a zagrižen Po jan 30, 2012 6:03 pm
Zopet jaz in moj Peugeot. Je 206 1.4 HDI, 2002 letnik, prevoženih okoli 130.000. Lani narejen veliki + mali servis.
No, naj povem današnjo dogodivščino. Vžgem avto, naredim mogoče 200 metrov, ravno da bom menjal iz druge v tretjo, obrati na maximum, tudi ko spustim gas in avtomobil ustavim. Avto sem takoj ustavil (mogoče 3 sekunde po tem, ko so bili obrati na max).Takoj zraven je bil na srečo Peugeot servis, sem šel tja, avto zavaroval in je prišel serviser, odprl havbo, nekaj pogledal in vžgal avto. Normalno deloval, ga odpeljeva na dvorišče Peugeota, pregleda turbino, motor in ne vem kaj še vse. Pravi, da je turbina ok, vse izgleda na hiter pogled ok, le pokrovček od olja motorja nima tesnila. Je zamenjal z novim in to je to. Pravi, da naj se peljem normalno naprej, in se naročim na natančno diagnozo ( tester) saj so ravno zapirali ter da se normalno odpeljem domov, če se slučajno stvar ponovi naj takoj ugasnem motor.
Kaj bi lahko bilo? Se komu kaj svita, na kaj naj se pripravim? Btw, pred mesecem ali dvemi mi je zmanjkalo antifriza, ki sem ga dolil. Zdaj ga je kot kaže dovolj