Napisal/-a tristan01 So feb 04, 2012 6:47 pm
Pozdravljeni,
V teh ledenih dneh se je zgodila neprijetna zadeva. Na Golfu je zmanjkalo tekočine za pranje stekel. Boljša polovica je na prvem Petrolu kupila tekočino za pranje stekel in vlila skoraj polno posodo koncentrata in kakšne pol litra morda malce več vode. Tekočina je žal zmrznila v šobah. Zato sem avtomobil postavil v garažo (temperatura okrog nule). Tekočina je odtaljena, žal pa motorček ne deluje več (včeraj ko sva avtomobil vzela iz garaže je vse delovalo normalno). Najprej sem preveril tekočino, ki se je medtem že odtalila. Nato sem preveril še delovanje motorčka. Na žalost ne da nič od sebe, prav tako pa ne vklopi brisalcev. Zato sklepam, da je krivda v varovalki in ne v motorčku. Ali lahko morda kdo posreduje shemo varovalk v armaturni plošči in pri motorju da preventivno zamenjam varovalko preden se odpravim na servis? Naj dodam da vizuelno sem varovalke že preveril, žal pa se mi niti sanja ne katera je namenjena čemu saj ni nikjer v navodilih ali kje drugje sheme.
Avtomobil je Golf VI 1.2 TSI letnik 2010.
Hvala za pomoč!
LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.