Imam eno vprašanje oz. dve. Na Peugeotu 307 2006 letnik, imam vklopljeno avtomatsko zaklepanje, ko začneš vozit. Včeraj se mi je prvič začelo dogajat, da ugasnem avto, odprem vrata in se mi isto časno odpre prtljažnik (pač elektronska ključavnica spusti). To mi je včeraj prvič naredil, ne naredi pa stalno. Potem sem probaval, zaklepat odklepat, na daljinca in se včasih pri odklepanju tudi odpre prtljažnik. Ne vem kaj ga muči?
Drugo vprašanje pa je povezano prav tako s tem, ko odprem vrata (ko je avto zaklenjen) se včasih vklopijo vsi štirje smerokazo, isto kot če bi odklenil na daljinca. Pa še tudi nisem pogruntal po kakem principu bi naj to delalo, včas se, spet drugič se ne. Sem mislil prvo, ajd ima to iz varnosti narejeno, da ko izstopiš iz avta, pač poblinka, da recimo drug vidi, ko pride zadaj. Ker se mi je to bolj zjutraj dogajalo, sem pomislil, ali ima slučajno kak svetlobni senzor kje, da ponoči to vklopi, ampak se mi je teorija podrla, ker je tudi podnevi kdaj isto naredil.

To z žmigavci me niti ne moti, naj blinka, če mu paše, tist da se mi pa prtljažnik odpira pa se mi ne dopade. Potem če hočeš zaklenit, morš najprej kuferan zapret

Kdo ve kaj bi naj to bilo? Če grem na servis vprašat bojo tak kaj spalamodili.