Jaz imam eno uprašanje...čedalje bolj se širijo govorice da te tanove mašine TSI lahko naredijo max 150.000 km potem pa lahko zamenaš avto? ali so to buče, ali so res tok neuporabne???

timson je napisal/-a:Živjo.
Jaz imam eno uprašanje...čedalje bolj se širijo govorice da te tanove mašine TSI lahko naredijo max 150.000 km potem pa lahko zamenaš avto? ali so to buče, ali so res tok neuporabne???
timson je napisal/-a:Živjo.
yani je napisal/-a:Vpraši me čez 3 letazdaj imam polota že 1.5 leta in imam 40000 km narejenih
![]()
Te govorice so bedarije. Isto kot so pravili za 1.4 TDI ( 3 cilinderc), da ne bo videl več kot 150k km, pa sem jaz naredil čez 200, pa je mašina še laufala v nulo.
sašo5 je napisal/-a:timson je napisal/-a:Živjo.
uporabnik "Acid" ima prvo serijo mk5 170 konjev, se pravi cca 7 leto v uporabi, če bo bral temo bo sam napisal koliko km ima sedaj, vem pa da motor dela brez najmanjše napake....
abbe je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:timson je napisal/-a:Živjo.
uporabnik "Acid" ima prvo serijo mk5 170 konjev, se pravi cca 7 leto v uporabi, če bo bral temo bo sam napisal koliko km ima sedaj, vem pa da motor dela brez najmanjše napake....
ja sam acid nima 1.2 tsi ampak ma 1.4 tsi...
Blinder je napisal/-a:Heh. Ford je zdaj vrgu na trg njegov 1.0 ecoboooooooost. Motor z 1.0 L prostornine in v verziji 100 in 125 konjev. Mislim da bo to malce pospešilo prodajo..... 1.2 tsi-ja! Zdej ljudje če slišijo za 1.2 tsi z 70 konji mislijio, da motor ne bo potreboval glavnega servisa... ker bo razpadel prej. Ko bodo vidli da ford fura več konjev na manjši prostornini se ne bodo več tok bali za tsi
maniaxxx je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:Heh. Ford je zdaj vrgu na trg njegov 1.0 ecoboooooooost. Motor z 1.0 L prostornine in v verziji 100 in 125 konjev. Mislim da bo to malce pospešilo prodajo..... 1.2 tsi-ja! Zdej ljudje če slišijo za 1.2 tsi z 70 konji mislijio, da motor ne bo potreboval glavnega servisa... ker bo razpadel prej. Ko bodo vidli da ford fura več konjev na manjši prostornini se ne bodo več tok bali za tsi
1.2 tsi ima 105 oz 90 konjev,
maniaxxx je napisal/-a:To so buče, ta motor ne zdrži niti 30kkm. No ubistvu je mojemu bratu zaružu pri cca 27kkm tako, da me je malo strah kako bo s temi motorji pri nekih velikih kilometrih.
peroRS je napisal/-a:Kaj pa je blo drgač, da vem kaj me še čaka, če ga kupim?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov