mire je napisal/-a:Digitalni stevci pri teh scenicih so kr pogosta okvara.
Tako, da bo verjetno okvara stevca.
Lp
Primzy81 je napisal/-a:Lep pozdrav!
Zanima me ali je to večja draga okvara,da je popolnoma crknil display na Scenicu,l.2004? Vse ostalo dela normalno,razen šipe se ne spuščajo normalno ampak cukajo,10x pritisnit preden gredo gor dol..
Ali je možno da je problem samo pri varovalki? sicer sem jih nekaj stestiral,pa vse ok kao..
Gregamax je napisal/-a:Primzy81 je napisal/-a:Lep pozdrav!
Zanima me ali je to večja draga okvara,da je popolnoma crknil display na Scenicu,l.2004? Vse ostalo dela normalno,razen šipe se ne spuščajo normalno ampak cukajo,10x pritisnit preden gredo gor dol..
Ali je možno da je problem samo pri varovalki? sicer sem jih nekaj stestiral,pa vse ok kao..
Sodelavec imel isti problem na scenicu. Če daš takoj popravit, se da števec še rešit in ti ni treba kupovat drugega! Sodelavcu je to zrihtal en v Črnomlju za 60€ in to v parih minutah. Če rabiš številko od tega, ki to rihta mi pošlji na ZS. Se pa ta ukvarja z avtoelektroniko in je eden boljših za te stvari.
devilkin je napisal/-a:Mogoče je mehanik pri menjavi žarnice prekinil kakšen stik za osvetlitev dislaya. Ali osvetljeno je? Ali popolnoma ugasnjeno.
Če je samo to potem morda sploh ni nič hudega
devilkin je napisal/-a:Probaj na parih mestih okol tipk na displeju ( samo ne direktno po šipci) malo s prstom pritisnit da vidiš če bo kaj zasvetilo nazaj
Po forumu brska: Google [Bot] in 5 gostov