Zdaj pa se ostali zamislite ko kupujete najcenejše olje, viskoznost je že prava specifikacija pa ČIST NAPAČNA.

lancia hf je napisal/-a:In po čem sklepaš, da bi izučeni trgovec moral vedeti to, kar mora vedeti izučeni mehanik![]()
Požru ti bo tako tega, kot tistega ki bo pravi.
tiguan je napisal/-a:Trgovci, ki delajo na petrolu očitno ne znajo svetovat katero olje je primerno za motor, namreč kupil sem olje specifikacije VW 505 00 v navodilih piše, da je to primerno olje za dizlske motorje za bencinar bi moralo pisati vw 500 00 ali vw 501 01 oz. API - SH ali ACEA A2 A3. Tud tele zadnje cifre na olju od kante so čist mem. Sem še posebaj vprašal, če bo tapravo olje bo mi je zatrdil. Imam pa vw motor 1.4 16v, viskoznost je taprava.
Zdaj pa se ostali zamislite ko kupujete najcenejše olje, viskoznost je že prava specifikacija pa ČIST NAPAČNA.
Zdaj pa se ostali zamislite ko kupujete najcenejše olje, viskoznost je že prava specifikacija pa ČIST NAPAČNA
tiguan je napisal/-a:Trgovci, ki delajo na petrolu očitno ne znajo svetovat katero olje je primerno za motor, namreč kupil sem olje specifikacije VW 505 00 v navodilih piše, da je to primerno olje za dizlske motorje za bencinar bi moralo pisati vw 500 00 ali vw 501 01 oz. API - SH ali ACEA A2 A3. Tud tele zadnje cifre na olju od kante so čist mem. Sem še posebaj vprašal, če bo tapravo olje bo mi je zatrdil. Imam pa vw motor 1.4 16v, viskoznost je taprava.
WMB je napisal/-a:tiguan je napisal/-a:Trgovci, ki delajo na petrolu očitno ne znajo svetovat katero olje je primerno za motor, namreč kupil sem olje specifikacije VW 505 00 v navodilih piše, da je to primerno olje za dizlske motorje za bencinar bi moralo pisati vw 500 00 ali vw 501 01 oz. API - SH ali ACEA A2 A3. Tud tele zadnje cifre na olju od kante so čist mem. Sem še posebaj vprašal, če bo tapravo olje bo mi je zatrdil. Imam pa vw motor 1.4 16v, viskoznost je taprava.
Lej, tvoja napaka, kaj pa hodiš na petrol kupovat olje....pa še to brez podatka, kaj moraš kupit...
Tam so po večini mulci-študentki raznorazni in včasih kake dobre študentke....
Znajo pa natankat avto (za dober tringelt, če sam ne znaš) in pa oprat šipe....
tiguan je napisal/-a:1 litr sem kupil
abbe je napisal/-a:ma dj tiguan pjt aves kam,raj nam napisal.kaj koji falus kle odpiras te nepotrebne tem pa nevem kaj se vse.
glede na to kok si pametn kle na forumu bi moral sam vedt ker olje je taprau,ne pa da kr neki valis kriudo na prodajalca na petrolu.
pa ja prodau ti je pravo olje,kokr kol obrnes je olje pravo.pa lah pises kar hoces.
dj k si tok pametn povj se kero firmo olja si kupu pa da se kle mal predebatiramo o tem kja je bl prou ta specifikacija al un petrolou olje.
mislm obup je ta avtomobilizem ratal zarade tebe in tebi podobnim ki odpirajo take tem,pa teme o tem a kj razmisljamo o tem ko bo bencin 2 eur/litr.
e prou boli falus tko al tko se bom moral vozt...
forum pa sam izgublja na kvaliteti..
abbe je napisal/-a:ma dj tiguan pjt aves kam,raj nam napisal.kaj koji falus kle odpiras te nepotrebne tem pa nevem kaj se vse.
glede na to kok si pametn kle na forumu bi moral sam vedt ker olje je taprau,ne pa da kr neki valis kriudo na prodajalca na petrolu.
pa ja prodau ti je pravo olje,kokr kol obrnes je olje pravo.pa lah pises kar hoces.
dj k si tok pametn povj se kero firmo olja si kupu pa da se kle mal predebatiramo o tem kja je bl prou ta specifikacija al un petrolou olje.
mislm obup je ta avtomobilizem ratal zarade tebe in tebi podobnim ki odpirajo take tem,pa teme o tem a kj razmisljamo o tem ko bo bencin 2 eur/litr.
rovtar je napisal/-a:abbe je napisal/-a:ma dj tiguan pjt aves kam,raj nam napisal.kaj koji falus kle odpiras te nepotrebne tem pa nevem kaj se vse.
Ne bod preveč pameten, ker ravno s takimi komentarji, kot jih ti pišeš izgublja forum na kvaliteti.
marko01 je napisal/-a:rovtar je napisal/-a:abbe je napisal/-a:ma dj tiguan pjt aves kam,raj nam napisal.kaj koji falus kle odpiras te nepotrebne tem pa nevem kaj se vse.
Ne bod preveč pameten, ker ravno s takimi komentarji, kot jih ti pišeš izgublja forum na kvaliteti.
in to ves ker ze od nekdaj prebiraš avtomobilizem...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov