KlemenP je napisal/-a:Čez dobrih 600km imam 2. redni servis (30.000km), nivo olja je pa med min in max, pa me sedaj zanima če se splača dolit olje, da ne bodo na servisu kaj komplicirali glede garancije slučajno. (načeloma mislim da se mi ne splača ker bi bilo to stran metanje olja, ampak raje vprašam.)
Prijatelj mi je sicer rekel, da dokler rdeča lučka za olje ne posveti ni problema, pri oranžni bi se pa splačalo dolit.
peroRS je napisal/-a:KlemenP je napisal/-a:Čez dobrih 600km imam 2. redni servis (30.000km), nivo olja je pa med min in max, pa me sedaj zanima če se splača dolit olje, da ne bodo na servisu kaj komplicirali glede garancije slučajno. (načeloma mislim da se mi ne splača ker bi bilo to stran metanje olja, ampak raje vprašam.)
Če ni ravno na minimum pusti tako do servisa. Razen, če planiraš iti na AC in ga konkretno žgat![]()
Ne bodo nič komplicirali. Ne vem zakaj bi.
Prijatelj mi je sicer rekel, da dokler rdeča lučka za olje ne posveti ni problema, pri oranžni bi se pa splačalo dolit.
Reci prijatelju, da nima pojma in da naj bo raje tiho, kot da klati take neumnosti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov