abbe je napisal/-a:Ti kr delaj servis na 20.000 pa se bos poj se kaj drugega spraseval.
olje se menja na 10.000.
lahko da pac enega olja pije vec kot drugega,lahko da ti kje spusca,lahko so tefloni lahko batni obrocki,a avto kj kadi plavo?
Komarček je napisal/-a:abbe je napisal/-a:Ti kr delaj servis na 20.000 pa se bos poj se kaj drugega spraseval.
olje se menja na 10.000.
lahko da pac enega olja pije vec kot drugega,lahko da ti kje spusca,lahko so tefloni lahko batni obrocki,a avto kj kadi plavo?
Mah dej no, 20.000 km pa je zadeva rešena, danes so olja boljša kot pred 20 leti...30k km je za moje malce preveč, 20.000 km pa ravno prav razen, če se ne vozi v nekih ekstremnih pogojih.
miško24 je napisal/-a:skoz dajem not elf competition 10/40 ampak zdj zadnje leto mi pa ga kr pošteno pije 2 l sm ga sigurn dolil od zadnje menjave in mislim da to ni ok tolk ga ne bi smelo spit naenkrat.Kak se da ugotovit kaj je sam to me zanima?bolj teško verjetno ne?
zlica22 je napisal/-a:Komarček je napisal/-a:abbe je napisal/-a:Ti kr delaj servis na 20.000 pa se bos poj se kaj drugega spraseval.
olje se menja na 10.000.
Mah dej no, 20.000 km pa je zadeva rešena, danes so olja boljša kot pred 20 leti...30k km je za moje malce preveč, 20.000 km pa ravno prav razen, če se ne vozi v nekih ekstremnih pogojih.
Večnega olja še nekaj časa ne bo... Sicer pa olje poleg tega da maže, tudi čisti. Primerjaj filter olja po 15000 in 30000 prevoženih km...
Menjava olja na 20000 in 30000km je traparija. Sam vedno svetujem menjavo vsaj na 15000km. Če kdo noče poslušati, toliko slabše zanj in (grdo rečeno) bolje zame...
Jamaican_Lion je napisal/-a:...
Na novem avtu menjam olje na 15.000 km (kot ma predpisano) in avto laufa normalno. Dobro da eni ne menjate olja vsak mesec...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov