mene zanima, če ima kdo tak avto in če je imel že kake težave z njim.
jaz ga imam komaj leto in sem ga že imel 2-krat na servisu.

to ne more bit res, pa je !!

hvala
rogi2 je napisal/-a:Očitno si želiš,da te tle smrkat podjebava in trosi kozlarije.Kupi si zastavo 101 pol pa jamrej.
Vse kar se zgodi in pokvari v garancijski dobi servisi odklonijo brezplačno.Če maš srečo nič lahko pa si prej pol in skoz na servisu in ni važna znamka.
Drugič napiš.,kaj je bilo narobe in podobno,ne pa neki bluzit brezveze,sem bil dvakrat na servisu, ...kao enkrat je pregorela žarnica,.....
Smiselno bi bilo vprašanje : Imam tak in tak model,znamko,Kdo še ma,kake izkušnje ,okvare itd.
LP
ESX je napisal/-a:če maš citroena je najbolš da se sam naučiš šraufat
bo skos kej za zrihtat![]()
zarad česa (kaj je bilo narobe) si bil na servis ?
Polo78 je napisal/-a:A ni C4 Picasso po nekih statistikah kao najbolj zanesljiv enoprostorec? Vem, da je en uporabnik na a.com to nonstop omenjal, čemur sam nisem nikoli preveč verjel (francozi pa to)...
Sicer je pa tako (velja za vse znamke): Dokler je avto v garanciji, je treba težit uradnemu servisu, da zadeve porihtajo. Ker problem je, če se nonstop izmikajo, ker so bodisi nesposobni bodisi nočejo popravit, čas pa medtem veselo teče in na koncu adijo garancija. In kolikor vem ima Citroen (samo) 2 leti garancije tako da s tem ne gre odlašat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost