Nasveti in napotki ter povpraševanja...

krajsek
Nov uporabnik

Renault R5 karoserija

Napisal/-a krajsek Če apr 19, 2012 8:03 pm

Lep pozdrav!

Imam Renault 5 five doma že skoraj 3 mesece. Mašina je v nulo. 1.4, Nova sklopka, tesnilo glave,... Vse deluje, kot je treba. Ko sem pa pogledal podvozje, me je skoraj kap. Vozilo ni bilo skoraj nikoli umito, zato je rja naredila VELIKO svojega. Karoserija je fuč. Kamor koli pogledaš, nekaj rjavi. Večina luknja skozi pleh. Ker se mi motorja, ki je res izpraven zdi škoda, da bi ga vrgel na odpad (da ne omenjam sklopke, ki ima približno 5km prevoženih), sem začel iskati novo karoserijo. Motor bi zamenjal sam, ker ni tako hudo, potrebujem le še karoserijo, ki ne rjavi (manjše luknje že popravimo :) ). Pozna kdo kaj? Kako je potem tudi s homologacijo in ali pašejo mašine od 5k med sabo?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Re: Renault R5 karoserija

Napisal/-a lisko Pe apr 20, 2012 12:20 am

Nerazumljivo.....
Skočiš na net in najdeš bolšo petko za male pare to pa imaš za dele....Če pa si đek pa naroči novo karoserijo na renaulto.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Vz_ace
Novinec

Napisal/-a Vz_ace Pe apr 20, 2012 7:16 am

pa je to še možno??
**classic power-original power!**

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Pe apr 20, 2012 2:39 pm

Vz_ace je napisal/-a:pa je to še možno??

Vprašanje če se jo še dobi, vsekakor pa se zadeva cenovno ne bo izšla... Zato raje poslušaj Liskov nasvet in poišči dobro ohranjeno karoserijo na a.net.

Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe apr 20, 2012 5:13 pm

tristan01 je napisal/-a:
Vz_ace je napisal/-a:pa je to še možno??

Vprašanje če se jo še dobi, vsekakor pa se zadeva cenovno ne bo izšla... Zato raje poslušaj Liskov nasvet in poišči dobro ohranjeno karoserijo na a.net.

Lp Tristan01

Za komplet školjko nisem siguren....vem da sem pred leti pošiljal maile na renault tud za to opcijo....Se ne spomnim odgovora a probat ni greh pravijo. Vem pa da se dobi komplet obnovljen motor (recimo za mojga 1.6 dizlčka je cena 4700 evrov). Dobi se komplet inštalacija....rezervni deli....karoserijski deli....
Ko sem takrat pred leti računal ,če bi naročal nove dele original za petko bi me nekje komplet obnovljena prišla toliko kot malo bolši megan.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

north789
Stalni uporabnik

Kraj: Domžale z okolico

Napisal/-a north789 Pe apr 20, 2012 6:31 pm

Zanimivo za r4 se ne dobi skoraj nič vse kar sem spraševal bi blo treba čakat ali pa nimamo....
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost