Imam eno vprašanje; danes sem mel malo več potepanja po Sloveniji in kar naenkrat se mi pežojček na eni bencinski odloči, da ne bo vžgal

Skaratka, parkiral sem ga ob strani, ko sem šel po pijačo, pridem nazaj, ključ noter in samo nekaj spredaj šklocne in dalje nič, obrnem ključ nazaj, ponovim spet isto, šklocne in nič, sploh ne vergla. Potem sem dal klemo iz akumolatorja za kakšne pol minute, priklopim nazaj, probam in vžge. Se vozim cirka 50km, zopet ustavim na eni bencinski, v prvo ni vžgal, po ponovnem poskusu pa nasrečo je. Enako je bilo potem še na zadnjem postanku, kjer mi je v tretje vžgal.
Potem pa doma, postavim v garažo ugasnem in nalašč probam nazaj vžgat, je v prvo vžgal. Malo počakam, še enkrat probam pa nič več, ni vžgal, pa če ključ čisto nazaj obrnem ali pa brez vračanja na nulo, isto je. S tem da sedaj se samo sliši, kot da bi nek rele ali nekaj, pri varovalkah malo šklocne, takrat ko zasučeš kluč da bi verglal, potem pa ne vergla.
Bom še malo pozneje poskusil, če bo htel vžgat.
Kaj bi to bilo?? Do zdaj mi še tega ni naredil. Se pa ob tem ne vžge nobena lučka in nobenga opozorila ni, samo šklocne in je to to. Je pa prvič bol glasno šklocnilo in se mi zdi da nekje pri motorju, sedaj pa samo pri varovalkah. Dobro da sem vsaj do doma prišel, da me ni kje na Gorenjskem pustil.
Je pa P307, letnik 2006 1.6 16v bencinar.