čare je napisal/-a:Glej ko boš kupil 2.5 V6 TDI-ja pa tam šel delat velik servis takrat boš lahko cvilil!!!
Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Moje osebno mnenje:
V koliko VW ne bi bil kvaliteteno narejen ..................... bi po naših pločnikih hodilo veliko pešcev - glede na vzdrževanje
Lep pozdrav
čare je napisal/-a:Ja saj točno to cifro sem imel v glavi.Zate 1500€ za tak poseg ni dost ampak žal prjatu za 1500€ jaz obnovim komplet podvozje in naredim malo generalno na motorju pa še za sladoled mi ostane.
tiguan je napisal/-a:Hvala, zgleda da je to delo moderatorjev, ker povezave so pravilne.
tiguan je napisal/-a: Itak jest menjam avte na pol leta ali 1 leto.
tiguan je napisal/-a:TrijoAdijo razmišljaj z glavo, če kupiš 10let + star avto se popravlja samo tisto, kar zares crkne, je treba priznat da se v tem primeru splača prodat avto pa kupt nekaj druzga, velik servis + zavore tega se niti ne omenja, ker jah to paše pod redno vzdrževanje a menjava obročkov, teflonov, dročnikov in celo odmične tud velja pod redno vzdrževanje, NE, je pa potrošni material, kot cel motor in podvozje, logično razmišljanje, vsak kukr tolk pameten mehanik bo 100% rekel, samo vozi se bo pa oči vrgu na jermene, ampak pri tem avtu so problem napajalci, kateri pa so že bili menjani pred 100.000km (avto izključno vožen na relacijah). Ampak vseeno sem šel se pozanimat za asistenco, ki stane dobrih 35 evrov, če pa ostaneš 120km stran od doma z avtom in to za vikend te pa stane asistenca 250 evrov. Itak jest menjam avte na pol leta ali 1 leto.
tiguan je napisal/-a:TrijoAdijo razmišljaj z glavo, če kupiš 10let + star avto se popravlja samo tisto, kar zares crkne, je treba priznat da se v tem primeru splača prodat avto pa kupt nekaj druzga, velik servis + zavore tega se niti ne omenja, ker jah to paše pod redno vzdrževanje .
tiguan je napisal/-a:Jest ga že 25000km nisem menjal, ker mi ga je v tem času požrlo že okol 8-9l....tak da se kr sam menja....ene parkrat ga pošljem do rdečga polja, da vse piska, trokira, pa kr pojenja motor.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov