zlica22 je napisal/-a:Niti ne zgleda tako grozno... Nevem pa kaj iščeš točno? Popravi to vsak klepar, pa tudi kakšen mehanik, ki se mu da s tem ukvarjat...
Sadus je napisal/-a:zlica22 je napisal/-a:Niti ne zgleda tako grozno... Nevem pa kaj iščeš točno? Popravi to vsak klepar, pa tudi kakšen mehanik, ki se mu da s tem ukvarjat...
Iščem najugodnejšega kleparja, mehanika ali kogarkoli, ki ima čas za tovrstna popravila.
tiguan je napisal/-a:Čist tko me zanima, kolk mislte, da je tle stroška s popravilom.
Black_Racer® je napisal/-a:RAbljeni deli te pridejo cca 200 eur z hladilnikom vred,kleparsko delo da se upaše blatnike,pokrov motorja,odbijač,povari plastike kar potrebno (luči,...),poklepa kar potrebno to kot sm ti povdal cca 50 eur,barvanje popoldanca pa od 150 eur naprej in te pride vse skupaj 400 - 500€
JS ti računam kleparsko delo vse kar tukaj spada zraven z upasovanjem,razdiranje,varjenje plastik + priprava in barvanje avta v komori vse skupaj za cca 200 eur in imaš avto sestavljen in postavljen na cesto ter porihtan kot je treba ugodno samo rabljene dele mi zrihtaj (odbijač,oba blatnika,pokrov motorja,hladilnike če je potrebno,...)![]()
Sem ti poslal na ZS
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov