Se opravičujem, ampak sem na forumu prvič. V tole rubriko sem se odločila pisati, ker menim, da gre v mojem primeru za goljufijo.
Prosila bi za vaše mnenje in kakšen nasvet.
Zadeva je pa taka: AMZS mi je na najbližji avtoservis (pooblaščen) pripeljal vozilo, ker mi je sredi vožnje po klancu navzdol tiho ustavilo, kar naenkrat, kot da bi avto nekdo izključil. Prosili smo servis, da samo ugotovijo kaj je. Menda naj bi bili senzorji ali pa strgana veriga (gre za diesel motor vozila znamke Fiat, letnik 2007). Čez nekaj dni!!! (niso nam dali niti nadomestnega vozila) so potrdili, da gre za verigo in dogovorili smo se, da bomo poiskali nov motor. Na delovnem nalogu, ki sem ga podpisala ni bilo nobenega naročila.
Nekaj dni kasneje sem želela odpeljati avto drugam, ker sploh niso reagirali, poleg tega sem našla motor in serviserja, ki bi mi ga ugodno zamenjal. Avtovleka se je odpeljala prazna - plačati bom morala 140evrov brezveze

Kaj menite?
P.S. Avta nikakor ne dobim od tam, niti s policijo, niti s tržno, niti z odvetnikom? Je še vedno v njegovi garaži. Take so včasih

P.P.S. Vmes sem mu že večkrat ponudila, da mu plačam 2-3 ure za diagnozo, če mi zvleče avto vsaj domov, na parkirišče pred blokom, ampak tip se ne da.
LP