Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Olimpicus
Nov uporabnik

Park senzorji ne delajo

Napisal/-a Olimpicus Po jun 18, 2012 3:57 pm

Rabm pomoč glede park senzorjev.Sicer niso bili tovarniško gor ampak sem jih dal k pooblaščenemu servisu od avta montirat pa vseeno.Delal slo dobro leto ko je treba zdaj pa nič več.Ko da v rikverc avtomatsko tuijo kot bi bil blizu pa potem mal ne in spet pisk.Tok čudno da niti ne moreš zaupat da bi se zanesel na njih.Bi mi to električar naredu al je treba celo kej ornk posegat??

Uporabniški avatar
RedBaron
Poznavalec foruma

Kraj: Med Velenjem in Slovenj Gradcem

Re: Park senzorji ne delajo

Napisal/-a RedBaron Po jun 18, 2012 6:21 pm

Jaz sem imel podoben probelm na original Fordovih senzorjih. Težava je bila v tem, da je prišla vlaga v senzor(je), ker so rahlo šlampasto sestavljeni. Jaz sem jih posušil in spoj zalil s senkundnim lepilom in zdaj dela. Enak postopek me čaka še na prednjih senzorjih, ker mi (v dežju) nagajajo.

peroRS
Mojster foruma

Re: Park senzorji ne delajo

Napisal/-a peroRS Po jun 18, 2012 6:25 pm

Olimpicus je napisal/-a:Rabm pomoč glede park senzorjev.Sicer niso bili tovarniško gor ampak sem jih dal k pooblaščenemu servisu od avta montirat pa vseeno.Delal slo dobro leto ko je treba zdaj pa nič več.Ko da v rikverc avtomatsko tuijo kot bi bil blizu pa potem mal ne in spet pisk.Tok čudno da niti ne moreš zaupat da bi se zanesel na njih.Bi mi to električar naredu al je treba celo kej ornk posegat??

Katera znamka in koliko je od montaže?
Pozanimaj se koliko časa ti velja garancija, če so ti na pooblaščencu vgradili. 1 ali 2 leti? ;)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: danci1973 in 16 gostov