RedBull™ je napisal/-a:Jaz bi rekel, da je krivda, na mešalnem ventilu, ta pa potem nekaj tople vode spušča v kabino oz. pečko, zato pa klima odpove, ko je avto ogret. Potrebna je menjava. Še prej se pa prepričajte, če je napaka res v tem.
nebivedu je napisal/-a:Na mojem prejšnjem avtu se je sredi tunela v koloni (smo stali), ko je bilo zunaj 40 stopinj, izklopila klima. Ko sem se začel vozit, je pa spet delala naprej. Očitno ima senzor, da če bi dodatno ogrevanje hladilnika klime poškodovalo ali slabo vplivalo na motor, da se izklopi.
Lahko da ima tvoj avto kaj podobnega in se zato izklaplja klima.
Walker_P je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Na mojem prejšnjem avtu se je sredi tunela v koloni (smo stali), ko je bilo zunaj 40 stopinj, izklopila klima. Ko sem se začel vozit, je pa spet delala naprej. Očitno ima senzor, da če bi dodatno ogrevanje hladilnika klime poškodovalo ali slabo vplivalo na motor, da se izklopi.
Lahko da ima tvoj avto kaj podobnega in se zato izklaplja klima.
Ni rečeno da je to vzrok. Večina ima tko narjen, da je v samem hladilniku senzor za temperaturo, na podlagi katerega se vklaplja ventilator, v kolikor je tempratura previsoka. Lahka da je kej od tega zanič, ni pa rečeno. Zapelji se do avtoelektričarja pa ti nej vse zadeve premeri, še bolje do kakšnega, ki se spozna na audi koncern.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 9 gostov