Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
Sasqa
Novinec

Kraj: Maribor

Veliki servis 2.0TDI - vedno vredno akcija?

Napisal/-a Sasqa Pe jul 27, 2012 10:03 am

Pozdravljeni

Na spletnih straneh pooblaščene mreže Porsche sem zasledil, da imajo ponovno akcijo, poimenovano "Vedno vredno" za vozila starejša od štirih let. Ker bo počasi prišel čas, ko moram opraviti veliki servis na svojem vozilu (Audi A4 Avant 2.0TDI 16V, 2006, BPW, 140KM, Q) me zanima ali ima že kdo od Vas kakšne informacije kako je s to akcijo. Ker na servis sam prinesem seboj olje, čistilec olja, čistilec goriva, čistilec kabine, me zanima kaj menite o tej ponudbi: http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=5934809?

Tukaj je navedeno: zobati jermen, črpalka hladilne tekočine + vgradnja in garancija. Zanima pa me sledeče, so tukaj v to garnituro res vključeni vsi jermeni ki se menjajo ob velikem servisu in napenjalci? Oz če ne, kaj tukaj manjka (mikro jermen?, hladilna tekočina?, ipd.)?

Enako vprašanje sem poslal že tudi na pooblaščenca, vendar že od ponedeljka čakam na odgovor. Avto se tako ali tako servisira pri pooblaščencu, zanima me zgolj informativno, da vem okvirno kaj ta akcija vključuje v tej paketni ponudbi.

Če naredim komplet servis z jermeni: olje, čistilec olja, čistilec goriva, čistilec kabine + http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=5934809, je zamenjano vse kar se okrog motorja zamenja, ali je še kaj ostalo pozabljeno (verjetno tudi hladilna tekočina, ipd.). Skratka vedet moram, da bo ja vse zamenjano kar mora biti :)

Lp
Saša
Vaša teorija je nora, a vprašanje, ki nas razdvaja je le, ali je dovolj nora, da bi lahko bila pravilna (N. B.)

hippo
Poznavalec foruma

Re: Veliki servis 2.0TDI - vedno vredno akcija?

Napisal/-a hippo Pe jul 27, 2012 11:12 am

Tako kot piše, samo zobati jermen + vodna pumpa.
Mikrojermene + šponarje, filtre + tekočine moraš posebej dokupit in plačat še montažo.
To je pa res ena dobra akcija... NOT. :bonk

Uporabniški avatar
Sasqa
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a Sasqa Pe jul 27, 2012 12:15 pm

Pozdravljeni

Hm, ja se mi je zdelo, da bo nekako tako. Akcija pa takšna, če se 3/4 ostalih vitalnih delov, ki spadajo k velikemu servisu ne zamenja, oz. se mora doplačati...

@hippo
A Vi tudi dobavite material za veliki servis, ki je ekvivalent originalu? V nekaterih postih sem zasledil za filtre ipd., če me spomin ne vara? Da ne bo kaj v nasprotju s pravili na forumu, lahko tudi preko ZS o tem.

Lp
Saša
Vaša teorija je nora, a vprašanje, ki nas razdvaja je le, ali je dovolj nora, da bi lahko bila pravilna (N. B.)

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Pe jul 27, 2012 1:14 pm

To je en k**c akcija. Akcija bi bila v primeru, da menjajo zobati jermen + šponer + rolca (če jo ima) + vodna pumpa + hladilna tekočina + mikrojermen + španer + rolca + olje + vsi filtri + priklop na tester z delom vred za ene 500€. ne pa tko, ko folk nasede kot blesav, pol se pa okol hvali, kako so mu na pooblaščencu naredl veliki servis za 300€... :lol: :lol:
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov