Pozdravljeni.
Imam težavo in nevem, kaj bi lahko bilo. In sicer nedolgo nazaj sem tankal v avto 100 oktanski bencin in od tistega dne se sliši piskajoči zvok iz sprednje desne strani avta. Zdaj nevem, če je to možno zaradi tega 100 oktanskega goriva, ker od tistega dne naprej mi tako piska in to piskanje je podobno kakor pri turbini. Seveda moj avto nima turbine

. Zanimivo pa je, da se piskanje pojavi le pri hitrosti 120km/h in naprej. Ko pade hitrost pod 120km/h pa ne piska več. Bencinska pumpa ni, ker sem jo testiral in, ker piskanje prihaja iz sprednje desne strani vozila. Nekateri so rekli, da bi lahko bil izpušni sistem, ampak imam nanovo porihtanega. Zanimivo pa je, da se piskanje začne samo pri 120km/h. Kot pravim, je to piskanje podobno pisku turbine oziroma temu podobno. Sprva sem pomislil, da bi mi lahko piska zaradi 100 oktanskega goriva ampak sem potem nalil 95 oktanskega in tudi piska. Velik servis je bil narejen pred 4 leti. Kaj vse, je bilo takrat zamenjano, nevem, ker sem ga kupil po tistem, ko je bil narejen velik servis. Servisne lknjige nimam, je samo nalepka pri motorju, da je bil zamenjan jermen. Ali je lahko ležaj v kolesu ali vodna pumpa?
Prosim za pomoč. Hvala.
Lep pozdrav!