Nasveti in napotki ter povpraševanja...

markoinana
Nov uporabnik

Če imate za obnovit injektorje izogibajte se KORENJAKA

Napisal/-a markoinana Sr sep 26, 2012 2:01 pm

Gospod KORENJAK iz Ptuja je prijazno povedal, da vstane testiranje injektorjev 18 eur po kosu. Ko pa sem mu to pripeljala in ko je končal s testi mi je prav tako prijazno povedal da moram obnovit vse štiri injektorje in da je to cena okrog 800 eur vse skupaj. Ker pa jaz tega denarja nisem imela sem šla po te injektorje, on pa mi je na koncu izstavil račun za 111 eur za testiranje.
Mislim da je to krepko zavajanje kupca, ko najprej pove da je cena takšna potem pa še ti obračuna še ne vem kaj zraven. Naj povem da sem še isti dan peljala te iste injektorje drugemu prav tako Bosch serviserju, ki pa mi je vse štiri popravil za 120 eur.Sramota zato objavljam vsem, ki imate težave z injektorji ali čim podobnim izogibajte tega Dts KORENJAKA v velikem krogu

Mislim, da bi morali biti kaznovani takšni ki z lažnimi prikazi ljudem tako rekoč kradejo denar iz žepa.

čare
Mojster foruma

Re: Če imate za obnovit injektorje izogibajte se KORENJAKA

Napisal/-a čare Sr sep 26, 2012 2:53 pm

Daj še povej kdo jih je za 120 popravil.To je zelo poceni.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Sr sep 26, 2012 3:10 pm

markoinana je napisal/-a:Mislim, da bi morali biti kaznovani takšni ki z lažnimi prikazi ljudem tako rekoč kradejo denar iz žepa.

Potem bi morali kaznovati skoraj da vse avtohiše, ki prodajajo nove avtomobile saj jih prodajajo za 1500 do 2000€ dražje kot imajo navedene cene na avtomobilih.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr sep 26, 2012 3:34 pm

lancia hf je napisal/-a:
markoinana je napisal/-a:Mislim, da bi morali biti kaznovani takšni ki z lažnimi prikazi ljudem tako rekoč kradejo denar iz žepa.

Potem bi morali kaznovati skoraj da vse avtohiše, ki prodajajo nove avtomobile saj jih prodajajo za 1500 do 2000€ dražje kot imajo navedene cene na avtomobilih.

Res? Jst sem ga dobil pa za tolk cenejš.

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo Sr sep 26, 2012 3:36 pm

Lahko narediš še pozitivno reklamo konkurenci in objaviš kdo jih obnavlja za tako ceno.

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr sep 26, 2012 3:45 pm

Obnavlja ali UZ sčisti ?
Čiščenje je po 15€ kos.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Sr sep 26, 2012 3:47 pm

Jaz imam občutek, da je to maščevanje proti njemu zaradi nekih drugih stvari ali pač...
Lp

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Sr sep 26, 2012 5:49 pm

ban je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:

Res? Jst sem ga dobil pa za tolk cenejš.

Če na gotovino res kje dobiš se priporočam, ker mat je že vse mogoče avtohiše preklicala in za gotovino ne veljajo navedena cene na vsak način ti hočejo lizing podturit.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če sep 27, 2012 7:19 pm

Hja...dobra in manj dobra izkusnja...
Petka je zjutraj kašljala kljub obnovljeni pumpi, narjeni generalki, novim šobam....in sem peljal k njemu. Imel avto en dan ( kašljal je samo prvi vžig) in rekel , da je obnovil ročno pumpico, zamenjal nafnti filter in da sedaj bi moralo bit vredu....
Nasljednji dan enako....Nisem hodil tečnarit.
Ta problem je nato v dveh letih delal kar precej sivih las dosti mehanikom. Kasneje (skoraj po pomoti) sem sam ugotovil, da so povezave med grelnimi svečkami zrahljane in ne segreje dovolj....Ko sem povezave polotal ni delala več težav....

Pri jeepu mi je obnovil turbino....oz. austauš varjanta....Dela že 3 leta brez težav.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
zcmr
Novinec

Kraj: GO

Napisal/-a zcmr Če sep 27, 2012 7:41 pm

Clovek ti je posteno povedal generalka na inektorjih 200€ na komad,l oni drugi pa te je nategnil za 120€ ces da jih je popravil pa jih je dal par minut pod ultrazvok. Kdo je sedaj posten ?
Ce ti je dobrih 100€ racunal pregled je to lopovscina brez primere...
Samo treba bi bilo vedeti vse za dati objektivno oceno ne samo ene plati...
Mercedes Benz service
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: AssKicker in 10 gostov