Ja sedaj sem pač pred veliko dilemo. Ja na avto sem navezana, ga vozim 12 let in me ni nikoli puščal na cedilu. Razen pač obrabljen material in menjava delov, je pač l.1986. Mašina še nikoli ni zatajila. Vsakič v prvo vžge. Sedaj imam večje potrebe, žal - nujno potrebujem klimo zaradi hišnih živali (sem preveč omejena poleti) ter počasi večji avto- karavan.. Avta do sedaj nisem reg. kot starodobnika, ker nisem hotela biti omejena glede vožnje, prav tako pa imam zav. 50% manj, tko da se mi niti ni dalo :P
Avto bi načeloma prodajala, ker ne vem ali bova potrebovala 2 avta, bi pa seveda vanj nekaj vložila, če to spremeni njegovo ceno. Pa tudi najin nakup lahko traja dlje časa.. Trenutno potrebno popravilo je: menjava izpušnega lonca in cevi (dotrajana/popravljena na AMZS), tesnilo pri motorju (malce kaplja a mi do sedaj mehanik ni popravljal, ker je dejal da to ni potrebno popravila) ter menjalnik. Avto sicer v tem stanju ves čas vozim brez težav (edino 1.prestava me heca). 5. prestav morda raje ne montiram, ker lahko novi lastnik reg. kot starodobnika.
Za menjalnik sva pripravljena tudi dati, če ni prehud strošek. Ampak trenutno ne znam oceniti kaj se sploh splača :S Za lonec in cev mi pravijo cca 100 eur.. + menjalnik cca 200 eur. Pa če bom slučajno avto prodajala pol :S
Aja, trenutno sem okolica LJ, tako da kakšen mojster v okolici? Sem resna za dogovor, če se nekako dogovorimo
Še enkrat hvala za vsak nasvet