Avto mi po hladnem vžigu ugasne ,po nekaj vžigih motor steče vendar trokira,če dodam gas ga zaduši ko se malo segreje je pa ok.avto gre normalno brez problemov le hladen vžih ga j.... oget kresne kot da ni nič.zamenjane so bile tuljave in sveče. Zdej pa mene zanima kje v okoloci Postojne,Sežane ali v bljižnji okolici je kakšen dober majstr ki popravlja take zadeve?
Pri hladnem motorju izklopite senzor temperature motorja. V koliko bo motor normalno prižgal, ste našli krivca. Moti me pa, ker to se lepo vidi tudi na testerju.
Senzor sem odklopil,pri odklopljenem senzorju avto malo dlje obrača da vžge vendar še vedno ne deluje prav.Sem potem tudi zamenjal senzor z enega drugega avta in je ista pesem drug avto(isti motor)pa z mojim senzorjem normalno deluje.Na servisu so zaznali napako na loputi in so jo izbrisali ter mi dejali naj pridem drugi dan nazaj da vidijo če je res loputa,pridem včeraj nazaj pustim avto tam in ga pridem popoldan iskat in mi pravijo da z loputo je vse ok.da pa sumijo senzor temp. motorja pa jim povem da sem senzor zamenjal in da drug avto z mojim senzorjem dela ok.moj pa ne. no na koncu smo se zmenili da vseeno damo nov senzor notri pa da vidimo kaj bo,ga dobijo pa šele drug teden.