koli99 je napisal/-a:Hvala za odgovor!
Bom šel povprašati. Malo sem gledal cene avtodeli.com. Ploščice in Diski spredaj pridejo pod 100 eur, z delom lahko računam okoli 150 Eur?
koli99 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Prišel je čas ko bo potrebno menjati diske (in zraven ploščice) ker mi avto nenormalno trese pri bremzanju, pa me zanima ali je velika razlika v ceni če avto pustim pri pooblaščenem serviserju in mi menja oba sprednja diska in ploščice, ali raje sam kupim pa nesem k avtomehaniku?
Avto je Ford Focus 1.8 TDCi 2009 117000km.
Hvala!
hippo je napisal/-a:koli99 je napisal/-a:Hvala za odgovor!
Bom šel povprašati. Malo sem gledal cene avtodeli.com. Ploščice in Diski spredaj pridejo pod 100 eur, z delom lahko računam okoli 150 Eur?
Ma abbe prou:
ATE diski spredaj so 105 eur par, QH so pa 65 eur par.
ATE pl. so 50 eur grt, Trusting so 40 eur grt.
Pa ne dajat gor Delphija, ker ti bo kmalu žal...
TrijoAdijo je napisal/-a:Zato,ker so po mojih izkušnjah za en k.... Trde kot kamen,primejo za en k....
TrijoAdijo je napisal/-a:Za delphi pa jaz nimam pripombDrgač pa ate + ate + tvoja cena = win-win kombinacija. Se ti lušta pogledat, kulk bi koštal cel ate komplet (diski spredaj/zadaj in ploščice) za 2002 fokus/karavan/1,8 tdci/f9da?
koli99 je napisal/-a:Na uradnem je cena 74 Eur za sprednji ploščici + delo (14 Eur)...
hippo je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Za delphi pa jaz nimam pripombDrgač pa ate + ate + tvoja cena = win-win kombinacija. Se ti lušta pogledat, kulk bi koštal cel ate komplet (diski spredaj/zadaj in ploščice) za 2002 fokus/karavan/1,8 tdci/f9da?
Spr diski so 73 eur par, power diski so 85 eur par.
Zad diski so 45 eur par.
Spr pl so 54 eur grt, zad so 32 eur grt.
Vse ATE.
koli99 je napisal/-a:Na uradnem je cena 74 Eur za sprednji ploščici + delo (14 Eur)...
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], MercedesV in 14 gostov