oorosh je napisal/-a:Da te pomirim; pri njih servisiramo vse štiri domače avtomobile že ene par let, pa nikoli ni bilo nobenih problemov. Vedno so vse poštimali tako kot se zagre in v dogovorjenem času.
mevden je napisal/-a:tudi sam grem vedno tja na redne servise. zelo pohvalno. Problem je pa ta da pri kakšnih malce bolj specifičnih posegih odpovejo. Ne znajo rešiti problema. Jst grem vedno najprej tja, če ne rešijo oziroma niso ziher raj peljem drugam.
mevden je napisal/-a: Problem je pa ta da pri kakšnih malce bolj specifičnih posegih odpovejo. Ne znajo rešiti problema. Jst grem vedno najprej tja, če ne rešijo oziroma niso ziher raj peljem drugam.
ROHIRRIMKING je napisal/-a:mevden je napisal/-a:tudi sam grem vedno tja na redne servise. zelo pohvalno. Problem je pa ta da pri kakšnih malce bolj specifičnih posegih odpovejo. Ne znajo rešiti problema. Jst grem vedno najprej tja, če ne rešijo oziroma niso ziher raj peljem drugam.
Mevden, tudi tebi hvala za odgovor! Lahko zaupas, pri kaksnih vecjih zadevah, so pri tebi odpovedali, ter ce zgoraj omenjene stvari, ki jih je potrebno popraviti, tudi spadajo v to kategorijo? Hvala, lep pozdrav!
čare je napisal/-a:Cruiser in zakaj naj bi bilo snetje volana zayebano??
cruiser1 je napisal/-a:čare je napisal/-a:Cruiser in zakaj naj bi bilo snetje volana zayebano??
He he, to bi ti pa najbolje razložili pri Avto-Svetektam tega niso zmogli.
Gre pa za Chevyja, brez air bagov.
TrijoAdijo je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:čare je napisal/-a:Cruiser in zakaj naj bi bilo snetje volana zayebano??
He he, to bi ti pa najbolje razložili pri Avto-Svetektam tega niso zmogli.
Gre pa za Chevyja, brez air bagov.
Verjetno je avto skup sestavljen s kakimi colskimi šraufi, tam pa očitno nimajo colskega orodja. Drgač pa za info.: Pred demontažo airbagov se akumulator odklopi za kake pol urce.
mevden je napisal/-a:
na fiatu bravotu je nekaj zadaj cvilili vedno med vožnjo. hoteli so menjati pušo zadaj, ampak morajo dati dol most ker drugače je ni mogoče dobiti. strošek čez 200€. nekako mi pri dve letnem bravotu puša ni šla v račun. tudi po forumih so rekli da pri bravotu puše niso problem. stvar je šla tako daleč da sem tudi pri 2 pooblaščenih servisih doživel isto-menjati pušo pa bomo videli če je to to. nekako je ravno takrat bila zima, sem menjal sam gor zimske gume. hkrati pa še sam malce preveril omenjen problem. sem čisto tko za foro zategnil 4 vijake ki držijo zadnji most na karoseriji. in ne boste verjeli, od takrat je že 2 leti, nobenega škripanja več.
cruiser1 je napisal/-a:Mislim, da je težko povedati kateri servis je najboljši. Kot rečeno za manj zahtevna opravila grem do Avto-Svetek, potem imam enega mehanika v Kranju, ki se dovolj spozna na moje avtomobile in k njemu bi peljal avto tudi na nekoliko zahtevnejša popravila, ki jih Svetku nebi zaupal pa še predrago bi verjetno bilo. Potem so pa še bolj delikatna popravila, ki bi jih pa zaupal samo mojstrom, ki so specializirani za neko določeno zadevo. Naprimer obnova in popravilo aut. menjalnika bi peljal čisto tretjemu človeku, ki jih je kvalitetno že lepo število skup spravil.
V glavnem moje mnenje je, da ne obstaja kvaliteten servis za vse avtomobile in vse njihove okvare. Za zahtevnejša popravila moraš najti servis in mojstra, ki se spozna in ima izkušnje s tvojim tipom avtomobila. Da se ne lovi že s tem kje se odpira pokrov motorja
Po forumu brska: Google Adsense [Bot], MercedesV in 14 gostov