hahehihoh je napisal/-a:Jaz imam dizla skoraj izključno na kratke fure, vsake tolko mogoče fura 10-20 km. Sicer pa stalno vožnje po 1-4 km in laufa bp že leta in leta. Je pa 1.4 HDI. Servisi na 200000 km in ne bo nobenih problemov. Pa se nikoli ni pazilo, da se ga hladnega ne pritiska.
uros11 je napisal/-a:hahehihoh je napisal/-a:Jaz imam dizla skoraj izključno na kratke fure, vsake tolko mogoče fura 10-20 km. Sicer pa stalno vožnje po 1-4 km in laufa bp že leta in leta. Je pa 1.4 HDI. Servisi na 200000 km in ne bo nobenih problemov. Pa se nikoli ni pazilo, da se ga hladnega ne pritiska.
Lapsus verjetno s km servisa.
Jaz ga vozim podobno, menjam pa vseeno olje 1x na leto, ker po 3 letih imam komaj 40 kkm. Vozim ga pa normalno, torej do 3 tisoč, ko menjam ali pa vozim v 3 po mestu.
meganer je napisal/-a:ker plin pozimi preklopi čez kako minuto to sem pa ze skoraj v sluzbi, aja pa z kolesom nemorem ker peljem zeno na bus otroke pa v vrtec pa skupi naredim cca 1.5 km (mater mam deleč vse)........ hvala bogu prej sem se vozil 110 km vsak dan v službo pa nazaj![]()
![]()
![]()
kesneberg je napisal/-a:meganer je napisal/-a:ker plin pozimi preklopi čez kako minuto to sem pa ze skoraj v sluzbi, aja pa z kolesom nemorem ker peljem zeno na bus otroke pa v vrtec pa skupi naredim cca 1.5 km (mater mam deleč vse)........ hvala bogu prej sem se vozil 110 km vsak dan v službo pa nazaj![]()
![]()
![]()
Tole je pa luksus. K sem jez mel 2km do šihta sem hodu peš (sem bil prej k z avto), to je cca 10 do max 15min hoje, tud če maš vsazga otroka na 1 rami. Več porabite da se vsi zložite v avto, da ga vžgeš, pa speleš.
Drugač se pa s kolesom tud da: enga na ptrlažnik, enga na balanco, ženo pa na štango.
AgitatoR je napisal/-a:Ker skuriš en dodaten tank med vikendom pa res ne rabiš dizla, če sicer delaš kratke relacije pa sploh ne.
AgitatoR je napisal/-a:Ker skuriš en dodaten tank med vikendom pa res ne rabiš dizla, če sicer delaš kratke relacije pa sploh ne.
lancia hf je napisal/-a:Je že prav, da imajo take cene saj še tistih par, ko jih je na cesti so samo napoto, ko pridejo izven mesta/naselja.
TrijoAdijo je napisal/-a:Pa 15 jurjev za tole? Kaj si ja fukjen??????![]()
![]()
![]()
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], MercedesV in 13 gostov