Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

opel vectra ogledalo

Napisal/-a kljukec Če nov 22, 2012 10:12 pm

Pozdravljeni

pri vectri l2008 se je desno ogledalo zaprlo in se noče več odpreti
to da se nebi odpiralo na elektriko me niti tako ne moti, problem je, da če ga ročno odpreš, ne leži v pravem položaju in ga pri hitrostih nad 100 kar močno trese
kje po vašem lahko tiči težava oz. kako naj obrnem ogledalo navzven )električna nastavitev ''šipice'' deluje, pravtako levo ogledalo
hvala za odgovore
lp

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Re: opel vectra ogledalo

Napisal/-a ~toMmy~ Če nov 22, 2012 10:43 pm

Passat 2003 ima napako, da če med el. zapiranjem ogledal ugasneš avto, nehajo delovat. Zadeva se reši tako, da odklopiš akumulator, jih naštimaš v pravi položaj (mislim da sklopiš) in se igraš s stikalom... zadevo ponoviš cca. desetkrat in potem spet delajo. Motorček si tam ogledala delijo z el. okni in zaradi tega je, ko sem jih nazaj nastavljal, pomagalo, da sem hkrati še šipo odpiral.

Probaj hkrati vklapljat/izklapljat stikalo za sklapljanje, odpirat šipo in nekdo naj ročno premika ogledalo, mogoče se "zbudi".
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: opel vectra ogledalo

Napisal/-a kljukec Če nov 22, 2012 10:46 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Passat 2003 ima napako, da če med el. zapiranjem ogledal ugasneš avto, nehajo delovat. Zadeva se reši tako, da odklopiš akumulator, jih naštimaš v pravi položaj (mislim da sklopiš) in se igraš s stikalom... zadevo ponoviš cca. desetkrat in potem spet delajo. Motorček si tam ogledala delijo z el. okni in zaradi tega je, ko sem jih nazaj nastavljal, pomagalo, da sem hkrati še šipo odpiral.

Probaj hkrati vklapljat/izklapljat stikalo za sklapljanje, odpirat šipo in nekdo naj ročno premika ogledalo, mogoče se "zbudi".

sicer sem aku že odklopil, jih bom pa probal shecat še s šipami
hvala
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], MercedesV in 12 gostov