RedBull™ je napisal/-a: Naj povem, da me zanima predvsem za letnik 2008, 2009
sašo5 je napisal/-a:RedBull™ je napisal/-a: Naj povem, da me zanima predvsem za letnik 2008, 2009
to so že CR motorji in tudi na temu forumu večkrat povdarjeno popolnoma neproblematični - oznake se začnejo s C... in so 4 mestne...
PS. sicer osebno govorim za Audija, vendar je pri VW isto(enako)
Gricko je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:RedBull™ je napisal/-a: Naj povem, da me zanima predvsem za letnik 2008, 2009
to so že CR motorji in tudi na temu forumu večkrat povdarjeno popolnoma neproblematični - oznake se začnejo s C... in so 4 mestne...
sicer se ne spoznam na VW ampak tokle pa vem, da tudi ni res kar praviš....šef ima 2.0 CR (na začetku proizvodnje) in kolkor vem je imel kar nekaj problemov, da ne govorim o pitju olja........( s seboj vozi kantico 1L olja, kot smo jih včasih pri italianih)
vozi se pa ok....
Gricko je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:RedBull™ je napisal/-a: Naj povem, da me zanima predvsem za letnik 2008, 2009
sicer se ne spoznam na VW ampak tokle pa vem, da tudi ni res kar praviš....šef ima 2.0 CR (na začetku proizvodnje) in kolkor vem je imel kar nekaj problemov, da ne govorim o pitju olja........( s seboj vozi kantico 1L olja, kot smo jih včasih pri italianih)
vozi se pa ok....
sašo5 je napisal/-a:tudi sam imam takega 4/2008 in tudi ducat jih je v moji okolici in med znanci, s tem da sem dober prijatelj z vsemi serviserji na pooblaščncu v mojem kraju, ne govorim na pamet..........o pitju olja: pri 80.000 NIČ pam mam osebno rad, da motorček "spije" malo olja (cca1/2 lit na 10.000km)ker to je recept za dolgovečnost motorja le ta niti deci na 15.000..sem nekajkrat tudi testiral, staro olje, če slučajno ne bi bila prisotnost nafte v njem, pa nič.........od težav: vratna guma zadnjih levih vrat se je odlepila - v štirih letih in pol, ker audije vozim že skoraj 20 let, sem se srečeval z raznoraznimi felerji(knjigo bi lahko napisal) ampak tale pa dela tako dobro, da me je kr strah....
RedBull™ je napisal/-a:zanima me pa še, na koliko km se menja zobati jermen?
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], MercedesV in 12 gostov