Patrik_A3 je napisal/-a:za moje pojme samo zaslužkarska taktikajaz bi šel normlano na 15 000km normalno, razn če bi mi ta servis na 1000km ob nakupu častli.
gusti85 je napisal/-a:Najbrž je res brezveze, ampak boš pa ob garancijo če ga ne boš naredil.
mire je napisal/-a:Mogoce je trik v temu,ker je avto (olje) staro(proizvodnja,luka,ladja....) pol naj bi se menjalo.
Ce delas take km bos kmalu imel 15k tko,da ga peljes takrat.
maniaxxx je napisal/-a:Kakšno je vaše mnenje glede servisa na 1000km. Sicer ga vedno manj proizvajalcev predpisuje ampak eni ga še vedno. Meni se zdi rahlo brezveze po enem tednu menjati olje, takšnega mnenja so tudi nekateri servisi, drugi spet pravijo da je pametno.
zlica22 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Kakšno je vaše mnenje glede servisa na 1000km. Sicer ga vedno manj proizvajalcev predpisuje ampak eni ga še vedno. Meni se zdi rahlo brezveze po enem tednu menjati olje, takšnega mnenja so tudi nekateri servisi, drugi spet pravijo da je pametno.
Traparija
soso je napisal/-a:Če častijo delo, jim pa svoje olje nesi in boš več kot pol ceneje prišel skozi
maniaxxx je napisal/-a:Nisem še nič uspel se hvalit okol, tudi predstavitve ne bo za zdaj, sploh pa ne z zimskimi grdobami od jeklenih felg.
Bo pa treba predstavitveno srečanje organizirat zgleda
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Nisem še nič uspel se hvalit okol, tudi predstavitve ne bo za zdaj, sploh pa ne z zimskimi grdobami od jeklenih felg.
Bo pa treba predstavitveno srečanje organizirat zgleda
Evo Foki na vidiku, zdaj ko si že zamenjal![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6607612&show=1
maniaxxx je napisal/-a:Kakšno je vaše mnenje glede servisa
sašo5 je napisal/-a:osebno to prakticiram.....sicer ne na 1.000 ampak tam med 2.500/3.000maniaxxx je napisal/-a:Kakšno je vaše mnenje glede servisa
sicer ni to servis, ampak bolje rečeno menjava olja in filtra, pa ko je avto že na dvigalki določene vijake, ki so očesom vidni preverit............mogoče res sedaj na novodobnih avtih nima pomena, ker vse mašine pred vgradnjo laufajo na mizi, ampak škodit pa tut ne more, če ne druga, bolje spim oz. boljši filing mam.........je pa to danes ob ničnih cenah olja praktično strošek "večerje".....
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot], MercedesV in 12 gostov