grega983 je napisal/-a:Bo treba na dvigalo pa temeljito pregledat. Moj favorit je kak ležaj na vrhu enega od amortizerjev
Kristjan.Renault je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:Bo treba na dvigalo pa temeljito pregledat. Moj favorit je kak ležaj na vrhu enega od amortizerjev
Ja mozno, sem ze razmisljal, a je mozno da je kaksn kolesni lezaj? Hvala lepa na odgovor.
Kristjan.Renault je napisal/-a:Se bom zapeljal do enega mehanika, pa bo pogledal. A mogoce ves kako se ugotovi, ali je levi ali desni, pa k razdres, a se vidi da je res poskodovano, kaj pa cene, a je to drago?
grega983 je napisal/-a:Kristjan.Renault je napisal/-a:Se bom zapeljal do enega mehanika, pa bo pogledal. A mogoce ves kako se ugotovi, ali je levi ali desni, pa k razdres, a se vidi da je res poskodovano, kaj pa cene, a je to drago?
Ti ležaji so smešno poceni, ko pa se menja je pa tk najbolj smiselno menjat obe strani
geco_sulicar je napisal/-a:Tud js mam megana coupeja l. 98 in mi poka v ovinku. Sem pa pred kratkim zamenjal amortizerje in zgornje lagre, torej ni v tem problem. Ti je že uspelo odkrit kje poka?
Lp