lancia hf je napisal/-a:Zna biti tudi izpušna cev, da tolče v podenj.
lancia hf je napisal/-a:Takrat to naredi ko motor zatrese. Zadj je pa odvisno ali, ko spelješ/dodaš gas ali pa ko spustiš gas.
Ali naredi isto tudi v prvi prestavi.
vlana je napisal/-a:Verjetno je problem v menjalniku(diferencialu).Kar pogosta napaka pri vag skupini z sdi motorji.
l.p.
vlana je napisal/-a:Verjetno je problem v menjalniku(diferencialu).Kar pogosta napaka pri vag skupini z sdi motorji.
l.p.
ojnica je napisal/-a:vlana je napisal/-a:Verjetno je problem v menjalniku(diferencialu).Kar pogosta napaka pri vag skupini z sdi motorji.
l.p.
To so imeli strejši avti problem z menjalnikom recimo polo, ibiza, cordoba, so menjalniki cr*oval ko po tekočem traku, no pri mojmu s 210.000km še dela in tudi tega počas vrag vzema.
lancia hf je napisal/-a:Takrat to naredi ko motor zatrese. Zadj je pa odvisno ali, ko spelješ/dodaš gas ali pa ko spustiš gas.
Ali naredi isto tudi v prvi prestavi.
ysrxdtczvgu je napisal/-a:Isti problem sem imel na Seat Cordoba 1996 in sicer sem opazil da je močno tovklu po podnu oz. nosilcu za izpišno cev. Tovklo je le ko je avto "vlekel" v breg oz. kopal na makedamu pa v 1 ter 2 prestavi, drugače je bilo vse tiho. Izkazalo se je da je crknil srednji del sistema, sem popravil in avto ponovno teče tihoVsekakor preveri to ker se sliši kot da bo motor vn padu ubistvo pa ni nič hudega.
Lp, Andry
lancia hf je napisal/-a:ysrxdtczvgu je napisal/-a:Isti problem sem imel na Seat Cordoba 1996 in sicer sem opazil da je močno tovklu po podnu oz. nosilcu za izpišno cev. Tovklo je le ko je avto "vlekel" v breg oz. kopal na makedamu pa v 1 ter 2 prestavi, drugače je bilo vse tiho. Izkazalo se je da je crknil srednji del sistema, sem popravil in avto ponovno teče tihoVsekakor preveri to ker se sliši kot da bo motor vn padu ubistvo pa ni nič hudega.
Lp, Andry
Sistema za brisalce ali mogoče zajla za ročno![]()
ThugBoy je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:ysrxdtczvgu je napisal/-a:Isti problem sem imel na Seat Cordoba 1996 in sicer sem opazil da je močno tovklu po podnu oz. nosilcu za izpišno cev. Tovklo je le ko je avto "vlekel" v breg oz. kopal na makedamu pa v 1 ter 2 prestavi, drugače je bilo vse tiho. Izkazalo se je da je crknil srednji del sistema, sem popravil in avto ponovno teče tihoVsekakor preveri to ker se sliši kot da bo motor vn padu ubistvo pa ni nič hudega.
Lp, Andry
Sistema za brisalce ali mogoče zajla za ročno![]()
Sej ti lepo piše, da je napaka v motornem prostoru in to srednji del. Zagotovo so bile bat zajle zanič
ysrxdtczvgu je napisal/-a:SmešnoIzkazalo se je da je crknil srednji del IZPUŠNEGA sistema, da boste zadovoljni
Po forumu brska: Blinder in 11 gostov