Nasveti in napotki ter povpraševanja...

jaggy
Novinec

Kraj: Šentjur

Nastavitev ure na Audi A6 C5

Napisal/-a jaggy Sr jan 02, 2013 12:57 pm

Lp. Ker sem imel avto na servisu so mi tam nastavili ročno uro... (Če kdo ve kako bi bil zelo vesel).
Prej se mi je avtomatsko preko GPS-a al kako ura sama nastavila potem mi je to funkcijo ugasnil.

http://www.google.si/imgres?um=1&hl=sl& ... 2,s:0,i:90

Imam isto armaturno kot je ta in me zanima kako se tam ko je ura, datum (prej sem imel tako slikico kot oddajnik v skrajnem levem zgornem kotu in po novem nimam več tega in tudi ura se mi ne uravnava več sama... Niti ve vem kako moram obračati ti dve tipki na armaturki. Če kdo pozna ta primer bi bil vesel pomoči Lp.

Uporabniški avatar
arijan
Novinec

Re: Nastavitev ure na Audi A6 C5

Napisal/-a arijan Sr jan 02, 2013 1:32 pm

Poskusi tisto levo palčko ven potegnit. Vsakič ko jo ven potegneš ti gre na naslednjo številko za nastavit. Z obračanjem palčke levo in desno pa nastavljaš vrednost.

PS. Tisti oddajnik, kjer se sama ura nastavlja, pa mislim da je odvisen od lokacije. Tam kjer imajo to omogočeno. Nekaj takega sem prebral v navodilih.

Uporabniški avatar
ESX
Uporabnik

Re: Nastavitev ure na Audi A6 C5

Napisal/-a ESX Sr jan 02, 2013 1:58 pm

Audi uporablja DCF77 sistem za sinhronizacijo ure. Če na displayu nimaš tiste antence pomeni, da ni dober signal, ob slabem vremenu se to dogaja, ker antena je v nemčiji. Tako da počakaj na lepo vreme in ura bi se morala spet sinhronizirati edino če so res na servisu kaj preko testerja izklopil to sinhronizacijo samo malo dvomim
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov