hanah je napisal/-a:Pa je zaribala mašina. Diagnoza postavljena na Renaultovem servisu, vendar sem ga dala pripeljat domov. Zdaj pa iščem variante, kako najceneje popravit avto. Vsaka pomoč oziroma namig bo zelo dobrodošel, ker sem na robu živčnega zloma
. HVALA!!!
hanah je napisal/-a:
A lahko poveš, kolk te je koštalo? cca... Ja težko je bit brez avta, če nisi v mestu doma...
Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Osebno bi najprej odprl motor, da se ve kaj je okvarjeno. Tako se lahko lažje naprej odloča kako in kaj. V koliko ni vse pognalo v cvet, se obstoječi motor lahko uredi - seveda če je ekonomsko opravičjivo. Je pa na Dolenjskem firma, ki ima obnovljene motorje ( z garancijo ), vendar končni strošek take menjave ni zanemarljiv.
Lep pozdrav
hanah je napisal/-a:Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Osebno bi najprej odprl motor, da se ve kaj je okvarjeno. Tako se lahko lažje naprej odloča kako in kaj. V koliko ni vse pognalo v cvet, se obstoječi motor lahko uredi - seveda če je ekonomsko opravičjivo. Je pa na Dolenjskem firma, ki ima obnovljene motorje ( z garancijo ), vendar končni strošek take menjave ni zanemarljiv.
Lep pozdrav
Ja mojster na servisu je rekel, ga je šlo vse v maloro... Katera firma na Dolenjskem obnavlja motorje?
hanah je napisal/-a:Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Lep pozdrav
Ja mojster na servisu je rekel, ga je šlo vse v maloro... Katera firma na Dolenjskem obnavlja motorje?
hanah je napisal/-a:računam računam, vem da ne bo poceni...ampak kaj mi pa preostane? Avto rabim nujno, vozim se v službo, za minimalca. A bi blo smiselno avto prodat tak kot je in za ta denar kupit nekaj manjšega, starejšega...??? Ne vem...
Fan je napisal/-a:hanah je napisal/-a:Fan je napisal/-a:Pozdravljeni
Lep pozdrav
Pozdravljeni
V Krškem - 040-600-601
Lep pozdrav
PS
Fan je napisal/-a:V Krškem - 040-600-601
ESX je napisal/-a:Fan je napisal/-a:V Krškem - 040-600-601
AVTO DUŠAN, Dušan Kovačič s.p.
Raka 51
8274 Raka
Me pa čist informativno zanima na kok so bili delani servisi na tem 1.5dci ?
hanah je napisal/-a:Avto popravljen, motor je ostal isti, vsi deli motorja zamenjani z originalnimi deli. Popravilo me je stalo 600 Eur, če rabi kdo dele,ki so mi ostali, jih podarim.
Še sreča, da je Renault v zadnjem času drastično pocenil rezervne dele... Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov