Nasveti in napotki ter povpraševanja...

Kla_Man
Nov uporabnik

Popravilo rje

Napisal/-a Kla_Man Sr jan 23, 2013 6:33 pm

Živjo,
tole je Audi A3, l. 2004, zanima me, če ima kdo izkušnje s podobnim problemom? In koliko bi me takšno popravilo rje stalo pri kakšnem ličarju, okvirno...? Imam potem še nekaj čisto majhnega pri koloteku, zadnjem brisalcu in pri vratih na notranji strani pa bi mi še tisto opravil. Sicer pa je v prvem planu le tole dvoje.

Slika

Slika

Hvala za nasvete... ;)

Uporabniški avatar
Mgajvr
Uporabnik

Kraj: okolica litije

Re: Popravilo rje

Napisal/-a Mgajvr Sr jan 23, 2013 8:20 pm

so že bli problemi okol zadnjih luči ja. samo se ne spomnim kdo je že spraševal tu na forumu.
ti povem da je tega sigurno še več, ne samo tam kjer se vidi.
xXx

Skoda driver

tolk časa sm jo porivou, da je mi je vžgala in ušla...

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Sr jan 23, 2013 8:37 pm

Splača se ti tudi do pooblaščenega servisa vprašat, če bi slučajno priznali garancijo. ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Kla_Man
Nov uporabnik

Napisal/-a Kla_Man Sr jan 23, 2013 10:47 pm

Avto je bil kupljen v Nemčiji, pa servisi so bili delani tudi takoj po nakupu pri pirvatnikih, tudi v Nemčiji, kjer je bil 3 leta potem pa v Sloveniji. Bi mi vseeno priznali garancijo? Verjetno ne, ali pač? Ja, tudi sam menim da je lahko tole razpotegnjeno tudi pod zadnjo lučjo... :?

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Sr jan 23, 2013 11:42 pm

Nisi osamljen, takšnih primerov je veliko, ne glede na znamko vozila. Ko boš rihtal to okoli zadnjih luči, se ti splača prebarvat celo haubo, vse razdret, pa tudi okoli brisalca sanirat rjo (kakor sem razumel, imaš brisalec na zadnji haubi? ) Tist kar imaš na zadnji sliki pikico rje, bi s čopičem popravil, moje mnenje je, da se ne splača komplet barvat zaradi tega. (to je moje mnenje)
Lahko poizkusiš na pooblaščenem servisu, vendar ti bodo to zelo težko priznali, mogoče nekaj kulance, vendar bo cena popravila takšna, da se ti bolj splača dat privat popravit. Poizkusi pa boš videl kaj se ti cenovno najbolj splača.
Cena? Za kvalitetno popravilo je potrebno barvat celoten del vozila, zaradi barvne nianse (se pravi cel pokrov prtljažnika,...), konkretno ceno ti bo podal ličar, ki bo zadevo videl. Od 50 - 200 eur je zelo ohlapna cena.

lp
Freude am Fahren

Kla_Man
Nov uporabnik

Napisal/-a Kla_Man Če jan 24, 2013 10:15 pm

GiGi1985 je napisal/-a:Nisi osamljen, takšnih primerov je veliko, ne glede na znamko vozila. Ko boš rihtal to okoli zadnjih luči, se ti splača prebarvat celo haubo, vse razdret, pa tudi okoli brisalca sanirat rjo (kakor sem razumel, imaš brisalec na zadnji haubi? ) Tist kar imaš na zadnji sliki pikico rje, bi s čopičem popravil, moje mnenje je, da se ne splača komplet barvat zaradi tega. (to je moje mnenje)
Lahko poizkusiš na pooblaščenem servisu, vendar ti bodo to zelo težko priznali, mogoče nekaj kulance, vendar bo cena popravila takšna, da se ti bolj splača dat privat popravit. Poizkusi pa boš videl kaj se ti cenovno najbolj splača.
Cena? Za kvalitetno popravilo je potrebno barvat celoten del vozila, zaradi barvne nianse (se pravi cel pokrov prtljažnika,...), konkretno ceno ti bo podal ličar, ki bo zadevo videl. Od 50 - 200 eur je zelo ohlapna cena.

lp

Ja, na pri brisalcu je ena majhna pikica, mislim da le ne bi bilo treba celotne zadnje haube barvat... Bom še videl kako je pod zadnjo lučjo, ker je verjetno vse skupaj razpotegnjeno... Saj stopim v parih dneh v kontakt z ličarjem pa da se uredi tole. Hvala :)
Vrni se na Popravila in okvare na vozilih

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov