updam da nisem edini ki ima ta avto tuki gor in da mi kdo lahko kej uporabnega pove...
Na avtu zamenjane 3 siemens šobe, 1 še čaka menjavo, zamenjan vztrajnik, sklopka, velik servis narejen, avto 2007 in 130k km, EGR ventil menjan, + tlačno stikalo
Torej kaj se mi dogaja z avtom, da naštejem

1. Avto ko se vozis naprimer na avtocesti v 6ti in tam cca 100-130km/h, stopis na gas trese volan, pedal od gasa, v glavnem kot da je vstrajnik zanic (ZATO JE bil v osnovi ze menjan), isto pri nizjih hitrostih..
V glavnem opazanje sledece, ko masina nima visokih obratov in ga obremenis potem trese, kot da bi bil vztrajnik. Ko smo menjali vztrajnik je bil obenem tudi velik servis torej vsi filtri itd... takrat nisem imel obcutka da bi tresel oz. je sel fantasticno, potem pa po nekaj casa od tega je cca 3-4 mesce isto...
Ali je mozno da je spet sel vztrajnik, vztrajnik je isti kot ga originalno vgrajujejo (mislim da lukina..) oz KAJ bi lahko bilo ? So šobe ? Neke podložke na šobah.... Folk ima miljardo idej, testerji pa ne pokazejo kao nic...
2. Avto ko je hladn trese kot da je traktor, ko ga zjutraj na 0 stopinj vzges in se hoces odpelat mors dat prblizn tolk gasa kot na starih yugotih

3. Vcasi no, kar velikrat ima avto cuden zvok, ko spustis gas iz visjih obratov se slisi skozi izpusne lonce tak zamolkel glas, kot da ne tece vse gladko... Ko pride v TA mode kot mu jst recem, ker dejansko vcasih kr naenkrat zacne delat super, zigne zvok in avto dela BP...
4. Velikrat se mi zgodi da pritisnes na pedal za gas in tudi ce ga pohodis do konca se cca 1 sek ne zgodi nic kot da nebi turbine odprl, potem pa avto explodira in vlece normalno. Kar je zelo nadlezno ko se vozis pod nizkimi obrati v koloni in hoces veckrat prehitevat, enkrat avto skoci drugic ne...
Je pa res da se velikrat ta napak sovpada z tocko 3.
VEM DA JE VELIK stvari ampak tolk ENIH pmaetnjakovicev sem dal ze skoz da ne vem koga ze kej vprasat....
Aja avto je čipan ampak pred tem je VSE Bilo isto kot zgoraj le turbo luknje nima vec...
Prosim za pomoc!
HVALA!
l.p.