Jah, ni mi dalo miru, zato sem se zapeljal na servis, da bi vsaj ugotovili kje je napaka. Po priklopu na tester smo ugotovili, da je napaka na zadnjem levem kolesu. Krasno!

Mojster je šel še toliko na roko, da je odklopil stikalo na senzorju, ga spihal in pošprical z nekim sprejem. Sedaj dela in upam, da ostane tako. Sva se dogovorila za simbolično ceno, tako da vsaj ena dobra stvar.
Kot pa sem videl je senzor precej izpostavljen vodi in umazaniji, ki šprica ob slabem vremenu. Očitno so bili kontakti malo v stiku in sedaj upam, da bo OK. Sicer pa se bo seveda našlo primerno kopijo, ker ni variante, da bi plačal tako velik znesek za relativno enostavno zadevo (kabel in stikalo).
Po pogovoru z mehanikom naj bi se tudi zadaj dalo zamenjat le senzor in kabel in ne le v kompletu s pesto. Posledično za kak EUR ceneje. Verjetno pribljižno toliko kot spredaj. Tako, da če se lučka pojavi še enkrat gremo v lov za kopijo.
Tako, da

Toyoti za prijaznost (kot vedno) hitro in (zaenkrat) poceni rešitev. Nekateri bi le zaračunali in adijo. Pa seveda tudi ostalim hvala za nasvete in svoje izkušnje.